Tasoitusten vuositarkastus on tehty jäsenillemme 3.1.2018

03.01.2018

Tasoitusten tarkastus – HR (Handicap Review)

HR korvaa vuositarkastuksen (AHR). Tasoituksen tarkastus tehdään lähtökohtaisesti aina vuoden vaihteessa. Se voidaan myös tehdä kesken kauden esim. jos pelaajalle ei ole voitu tehdä tarkastusta vuoden vaihteessa, koska hänellä on ollut liian vähän tasoitustuloksia tasoitusrekisterissään. Pelaaja voi pyytää tarkastusta tasoitustoimikunnalta, mutta tasoitustoimikunnalla on aina oikeus tehdä tarkastus pelaajan tasoitukselle.

Tarkistusajo 3.1.2018

Tasoituksen tarkastusajossa 3.1.2018 oli 288 jäsenellämme aktiivinen tasoitus, ja 570 jäsentämme ei ollut merkannut tasoitustietoihinsa vähintään 4 pelattua tasoituskierrosta viime kauden aikana.

  • aktiivinen tasoitus 4 korttia
  • ei-aktiivinen tasoitus 3, tai vähemmän
  • tasoituksen tarkistukseen tarvitaan 8 korttia

Jotta tasoitus tarkastetaan, tulee pelaajalla olla vähintään neljä (4) tasoituskierrostulosta. Tällöin tasoituksen sanotaan olevan aktiivinen (oikeus osallistua kisoihin, jossa vaaditaan aktiivinen EGA-tasoitus).

Jos pelaajalla on tasoituskierrostuloksia kolme (3) tai vähemmän, on tasoitus ei-aktiivinen (tasoitusta ylläpidetään normaalisti, mutta et välttämättä voi ottaa osaa kaikkiin kilpailuihin tai ottaa niistä palkintoja vastaan)

Tasoitusten tarkastuksen yhteydessä voi tulla kyseeseen tarkistaa pelaajan tasoitusta. Tämä on mahdollista kun tasoitushistoria sisältää riittävästi tietoa analysoitavaksi.

Tasoitustuloksia tarvitaan vähintään 8 kappaletta. Jos tuloksia ei kuluvalta kaudelta löydy riittävästi niin tarkasteluväliä venytetään yhden kauden verran taaksepäin. Tarkastuksen myötä pelaajan tasoitus voi laskea, nousta tai pysyä ennallaan alla esitetyn mukaisesti.

  • Tasoitusryhmässä 1 : ±1 lyöntiä
  • Tasoitusryhmässä 2 : ±2 lyöntiä
  • Tasoitusryhmässä 3-5 : ±3 lyöntiä

Tasoitustarkistuksessa tasoitus muuttui n. 50:llä jäsenellämme. Mikäli haluat lukea lisää EGA tasoitusjärjestelmästä,  tietoa löytyy täältä.

Suomen Golfliiton tiedote asiasta löytyy täältä

 

 

Tapahtumat

Seuraava tapahtuma: