30-vuotistarjous! Peruskursseja ja Green Card keväällä 2020

08.03.2020

PERUSKURSSIT JA GREEN CARD

 

Golf-Porrassalmi ry täyttää tänä vuonna pyöreät 30 vuotta. Tämän kunniaksi päätimme tarjota Annilassa golfin peruskursseja hintaan 30 euroa/hlö! Kurssin päätteeksi voit suorittaa halutessasi Green Card-kokeen ilman erillistä veloitusta.

Kurssille voi tulla kuka tahansa aiemmasta golfkokemuksesta riippumatta. Kurssilla opitaan ohjaajan johdolla lyönnin ja lähipelin perusteet sekä tärkeimmät sääntöjä ja golfkäyttäytymistä koskevat asiat, joita pelaaja golfkentällä tarvitsee. Kurssin käynyt pystyy pelaamaan kentällä turvallisesti ja jouhevasti, myös omatoimisesti.

Green card

 Kurssilla suoritetaan golfin ”ajokortti” eli green card. Green cardin suorituksessa painotetaan pelaajan ymmärrystä pelin sujuvuudesta ja turvallisuudesta sekä kentän kunnosta huolehtimisesta (lyöntijälkien korjaaminen). Sääntöjä ei tarvitse osata täydellisesti vaan riittää, että ymmärtää perusteet.

 

GREEN CARD –SUORITUKSESSA VARMISTETAAN, ETTÄ PELAAJA:

  • kykenee pelaamaan ja etenemään sujuvasti golfkentällä;
  • hallitsee pelin turvallisuuteen liittyvät keskeiset asiat;
  • tuntee keskeisimmät sääntöasiat teorian tasolla ja
  • ymmärtää, mistä tasoitusjärjestelmässä on lähtökohtaisesti kysymys

 

Kurssit järjestetään Annilan Golfkeskuksessa seuraavasti;

Kurssi 1.                    2.5.           lauantai                      klo 10-16

Kurssi 2.                    9.5.           lauantai                      klo 10-16

Kurssi 3.                    21.5.         torstai                         klo 10-16

Kurssi 4.                    26.5.         tiistai                          klo 17-20  ja  27.5. keskiviikko klo 17-20

 

Kurssi maksaa osallistujalle 30 €.

Saat Green Cardin suorittamisen jälkeen koejäsenyyden golfseuraamme kuukaudeksi, jonka aikana voit syventää lajiin tutustumista ja saat pelata toukokuun aikana käydyn kurssin jälkeen Annilan Golfkeskuksessa yhden kuukauden ajan veloituksetta. Mikäli golfista tulee uusi harrastuksesi ja haluat pelata kentillä, tulee sinun liittyä johonkin golfseuraan. Juhlavuoden tarjouksena Golf-Porrassalmi ry:n jäsenyys maksaa 30 euroa (normaalisti 95 €). Toukokuun aikana käydyn kurssin kuukauden kokeilujakson jälkeen on tarjolla erihintaisia pelipaketteja riippuen ajankohdasta ja halutusta pelimäärästä.

Kurssilla ei tarvita mitään välineitä tai erikoisia varusteita. Pukeutuminen lämpimästi sään mukaan. Vaatteiden on hyvä olla mukavat ja joustavat.

Kurssit järjestää Golf-Porrassalmi ry. Lisätietoja numerosta 044 5833213 tai sähköpostilla golf-porrassalmi@annilangolfkeskus.net

 

Ilmoittaudu sähköpostilla toimisto@annilangolfkeskus.net.

Voimme järjestää kursseja myös kaveri- tai työryhmälle. Kurssin ajankohta voidaan sopia.

Tervetuloa mukaan!

 

.

Tapahtumat