Pelaaminen la 9.5. alkaen

09.05.2020

Muutamme lähtöaikavarauskäytäntöä ja la 9.5. alkaen lähtöryhmät ovat varattavissa 4 pelaajan ryhmissä. Lähtöajat 10 minuutin välein. Suosittelemme kuitenkin, että peliryhmä koostuu pääasiassa perheenjäsenistä tai muuten koronan aikana keskenään tekemisissä olevista vakiintuneista pelikavereista. Samalla myös pelaajakohtainen varauksien samanaikainen maksimimäärä nousee 6 varaukseen.

  • Lähtöajat varataan itse Nexgolfin kautta tai soittamalla caddiemasterille puh. 015 335 518. Sähköpostitse ajanvaraamista ei suositella.
  • Ajanvarauksen yhteydessä sallitaan peliryhmän sulkeminen muilta pelaajilta, mikäli lähtöajan varaaja näin toivoo. Lähdön voi sulkea muilta pelaajilta ainoastaan varaamalla ajan caddiemasterin kautta.
  • Jos peliryhmässä on tilaa ja sitä ei ole suljettu, voit varata itse ajan mihin tahansa ryhmään.
  • Jotta kentällä ei tulisi ruuhkaa tai odottelua, suositellaan 1-2 pelaajan ryhmien lähtevän kierrokselle aamulla.
  • Muistetaan pitää huolta turvaväleistä myös jatkossa.
  • Huomioidaan tämä myös kierroksen aikana ja hoidetaan mahdolliset ohittamistilanteet järkevästi.

Muita asioita:

  • Golfautoja voi vuokrata ke 6.5. alkaen.
  • Rangen toimintaohjeistus pysyy ennallaan ja maksimimäärä rangella on 10 hlöä.
  • Caddiemasterin toimistolta myydään kahvila tuotteita take away -periaatteella.
  • Taukokioski ei ole vielä avoinna.

Tapahtumat


Warning: file_get_contents(http://www.nexgolf.fi/gp/feed/competitions.rss): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs3/50/annilang/public_html/wp-content/themes/annila/single.php on line 27

Fatal error: Uncaught Exception: String could not be parsed as XML in /var/www/fs3/50/annilang/public_html/wp-content/themes/annila/single.php:28 Stack trace: #0 /var/www/fs3/50/annilang/public_html/wp-content/themes/annila/single.php(28): SimpleXMLElement->__construct('') #1 /var/www/fs3/50/annilang/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/var/www/fs3/50...') #2 /var/www/fs3/50/annilang/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/fs3/50...') #3 /var/www/fs3/50/annilang/public_html/index.php(17): require('/var/www/fs3/50...') #4 {main} thrown in /var/www/fs3/50/annilang/public_html/wp-content/themes/annila/single.php on line 28