Muutoksia kilpailuihin

08.09.2020

Essoten alueella on todettu useita koronatartuntoja alkuviikon aikana. Haluamme toimia vastuullisesti ja välttää suurempia kokoontumisia ja lähikontakteja, joten tästä syystä perumme perjantaille 11.9.2020 Annilassa pelattavaksi suunnitellun senioreiden yhteisen seuraottelun Jyväsgolfin sekä Mikkelin Golfin kanssa.

Yhteistyössä Valiokiinteistöt Oy:n kanssa olemme yhdessä päätyneet myös lauantain 12.9.2020 Open-kisan peruuttamiseen. Nämä molemmat kisat olivat yhteislähtökisoja, joissa on hankalampaa välttää kontaktia suuren pelaajamäärän vuoksi, joten päädyimme tähän ratkaisuun.

Pidetään huolta turvaväleistä ja vältetään isompia kokoontumisia. Käsidesiä on tarjolla useammassa paikassa Annilan sisääntulossa ja rangella, käytetään sitä ihan reilusti. Jos tunnet olevasi vähänkään kipeä tai olet altistunut virukselle, jää kotiin lepäämään. Pelaamiselle löytyy aikaa myöhemminkin.

Klubi ja kenttä on normaalisti avoinna, tule nauttimaan saapuvasta syksystä hyväkuntoiselle kentälle!

Pidetään huolta itsestänne ja toisistamme!

Tapahtumat


Warning: file_get_contents(http://www.nexgolf.fi/gp/feed/competitions.rss): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs3/50/annilang/public_html/wp-content/themes/annila/single.php on line 27

Fatal error: Uncaught Exception: String could not be parsed as XML in /var/www/fs3/50/annilang/public_html/wp-content/themes/annila/single.php:28 Stack trace: #0 /var/www/fs3/50/annilang/public_html/wp-content/themes/annila/single.php(28): SimpleXMLElement->__construct('') #1 /var/www/fs3/50/annilang/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/var/www/fs3/50...') #2 /var/www/fs3/50/annilang/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/fs3/50...') #3 /var/www/fs3/50/annilang/public_html/index.php(17): require('/var/www/fs3/50...') #4 {main} thrown in /var/www/fs3/50/annilang/public_html/wp-content/themes/annila/single.php on line 28