Ajankohtaista

 

NUORISOTOIMINNAN KUULUMISIA

 

Golf-Porrassalmi ja Mikkelin Golf ovat tiivistäneet yhteistyötään Savon Golftiimin kanssa. Sen näkyvänä ja tuntuvana lopputuloksena on solmittu vuoden 2017 alkupuolella seurojen ja SGT:n välinen sopimus valmennuspalvelujen ostamisesta seurojen kilpailuvalmennettaville. Kirjallisen sopimuksen taustalla on laajempi toimintamalli, jossa hahmotetaan mikkeliläisen golfarin polku lajiin tutustumisesta harrastuksen käynnistymiseen ja edelleen aktiiviseen valmentautumiseen niillä, jotka haluavat golfista kilpaharrastuksen. Näin golf on varteenotettava vaihtoehto muiden kilpaurheilulajien rinnalla.

Panostaminen harrastukseen ei mene hukkaan, vaikka lopputuloksena ei olisikaan elannon tarjoava ammatti tai amatööriurheilijan ura mitaleineen ja meriitteineen. Valmentautumiseen ja kilpailemiseen liittyvä suunnitelmallisuus, kurinalaisuus ja henkinen valmentautuminen antavat eväitä koko elämää varten. Harrastuksena puolestaan golf antaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa läheisten, ystävien tai muuten vaan samanhenkisten kanssa.

Golf-Porrassalmi haki vuoden 2015 lopulla Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukirahaa. 2500 euron tukiraha myönnettiinkin seuralle keväällä 2016. Vuoden mittainen tukijakso ulottuu kesään 2017. Tällä rahoituksella seura on hankkinut Suomen Golfliiton tarjoamaa golfohjaajien koulutusta. Toiminnassa jo olevien ohjaajien lisäksi seura kaipaa edelleen kipeästi lisävoimia nuorisotoimintaan. Aiemmin mainittu valmennuspalvelujen hankinta Savon Golftiimiltä kattaa myös ohjaajavalmennusta, joten tyhjin käsin ei kenenkään tarvitse ryhtyä puuhaan. Tule mukaan ohjaajaksi tai tsemppariksi. Ilmoita halukkuutesi junioritoimikunnan vetäjälle tai yksinkertaisesti, tule mukaan junnuharjoituksiin!

GP kantaa kortensa kekoon myös koululiikunnan hyväksi. Seura hankki alkuvuodesta pari settiä Draivia kouluun –välinepaketteja. Opettajat huom, näitä voi kysellä Annilasta!

24h junnugolfissa seura on mukana tänä vuonna jo kolmatta kertaa. Junioritoiminnan puolesta haluamme kiittää kahtena edellisvuotena saamastamme tuesta ja toivomme, että tapahtumassa riittää hyvää pöhinää myös tänä vuonna.

 

 

Aikaisempia tiedotteita:

 

LASTEN JA NUORTEN HARJOITTELU, TALVI – KESÄ 2017

 

Lapsille ja nuorille järjestetään ohjattua valmennusta yhteistyössä Mikkelin Golfin ja Savon Golftiimin kanssa. Alempana nimettyihin ryhmiin osallistuvien juniorien toiminta kanavoidaan Mikkelin Nuorisogolfin kautta. Kesäkaudella 2017 järjestetään toimintaa myös ryhmiin kuulumattomille lapsille ja nuorille kysynnän mukaan.

Määrätietoinen valmennus tähtää taitojen karttumiseen pidemmällä aikavälillä ja kattaa sekä talven että kesän harjoittelun. Kilpailullisessa mielessä harjoittelevien nuorten valmennuksessa myös osallistuminen Tsemppitourille tai Aluetorille/FJT:lle on olennainen osa valmennusohjelmaa.

Vuoden 2017 ryhmät, ryhmien harjoitusajat ja kuukausimaksut ovat seuraavat:

  1. 13-21 vuotiaat Aluetourille ja Finnair Juniortourille tähtäävät nuoret. Harjoitukset kahdesti viikossa, talvikaudella keskiviikkoisin klo 19.30 – 21.00 ja lauantaisin klo 15.00 – 16.30. Maksut 80 €/kk.

 

  1. 9-12 vuotiaat Tsemppitourille tähtäävät nuoret. Harjoitukset kuten ryhmällä nro 1. Maksut talvikaudella 60 €/kk, kesäkaudella 80 €/kk.

 

  1. 5-8 vuotiaat, ”pikkujunnut”. Harjoitukset kerran viikossa, talvikaudella torstaisin klo 18.00 – 19.00. Maksut 30 €/kk.

 

  1. 9-16 vuotiaat, ”harrasteryhmä”. Harjoitukset talvikaudella kerran viikossa, sunnuntaisin klo 15.00 – 16.30, kesäkaudella kahdesti viikossa. Maksut talvikaudella 30 €/kk, kesäkaudella 50 €/kk.

Kaikissa ryhmissä varmennuksesta vastaa Savon Golftiimi valmentajina Jarno Hovila ja Leena Makkonen. Seurojen ohjaajat tukevat harjoittelua. Lasten ja nuorten vanhemmat ja huoltajat ovat edelleenkin tervetulleita osallistumaan toimintaan.

Ryhmissä 1 ja 2 edellytetään sitoutumista vuoden mittaiseen valmennusohjelmaan, ryhmissä 3 ja 4 sitoutuminen erikseen talvikaudelle (joulu-huhtikuu) ja kesäkaudelle (touko-syyskuu). Maksut peritään kaksi kertaa vuodessa. Seurat tukevat harjoittelua budjettiensa sallimissa rajoissa, jolloin maksut voivat olla pienempiäkin.

Ryhmissä 1 ja 2 harjoittelu alkaa keskiviikkona 23.11, ryhmässä 3 torstaina 1.12 ja ryhmässä 4 sunnuntaina 4.12.

Ilmoittautumiset ryhmiin:

jukka.royti@gmail.com

 

Ryhmät 1 ja 2 täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ryhmiin 3 ja 4 voi liittyä mukaan vielä myöhemminkin.

 

Lisätietoja myös osoitteesta www.mikkelinnuorisogolf.fi

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee GP:n toimintaa lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien kehittämiseksi 2500 eurolla. Seuratukiraha on myönnetty vuonna 2016 ja on vuoden mittainen hankeraha.

 

 

 

 

 

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

09.05.2018 Infotilaisuus junioreille (Tapahtuma)Infotilaisuus Annilan Golfkeskuksessa Mikkelin nuorisogolfin tulevan kauden toiminnasta keskiviikkona 9.5. klo 17.30. Ohjatusta harjoittelusta kiinnostuneet nuoret ja huoltajat, vanhemmat, isovanhemmat, tervetuloa kuuntelemaan ja kyselemään!

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset