Ajankohtaista

LASTEN JA NUORTEN KESÄ 2018

Yhteistoiminta Mikkelin nuorisogolfin kanssa

Tekniikkaharjoitukset, vuoroviikoin Annilan golfkeskuksessa ja Mikkelin Golfin lentokenttäpuistossa.

Annilassa parittomilla viikoilla:

Keskiviikkoisin    kello 17:00 – 18:00 Tsempparit (HUOM! poikkeus 4.7. klo 16.30 – 17.30) ja kello 18:30 – 20:00 Talentit

Torstaisin         kello 18:00 – 19:00 Tyttö- ja poikaryhmä

 

Peliharjoitukset

Sunnuntaisin    kello 15.00, samalla kentällä, missä edeltänyt tekniikkaharjoitus

 

Kilpailutoiminta

Future Tour, Junior Challenge Tour

Kilpailut kuuluvat MNG:n valmennukseen. Jarno Hovila valmistelee kilpailuun osallistuvien matkat, majoitukset, harjoittelun ja kulkemiset yhteistoiminnassa huoltajien kanssa.

Valmennusryhmiin kuulumattomien osallistuessa kyseisiin kilpailuihin kuluja korvataan samoilla periaatteilla kuin mitä MNG:ssa noudatetaan:

  • juniorin kilpailumaksu ja harkkakierros;
  • rangepoletti/päivä;
  • kilpailumaksuun sisällytetty ruokailu;
  • juniorin majoitus;
  • huoltajan harkkakierros (yksi huoltaja, yksi kierros per kilpailu).

 

Valmennusryhmiin kuulumattomien osallistuessa kilpailuihin on osallistumisesta ja korvauksista sovittava ennakkoon junioritoiminasta vastaavan kanssa.

Finnish Junior Tour, Finnish Tour

Kilpailuihin ilmoittautuminen ja osallistuminen on kilpailijan itsensä vastuulla. Korvauksissa noudatetaan seuran matkustussäännössä vahvistettuja periaatteita:

Open-kilpailut Annilan golfkeskuksessa

Junioritoimikunta palkitsee parhaiten sijoittuneen juniorin. Jos kilpailussa on mukana juniori-ikäisiä tyttöjä ja poikia, suhteutetaan sijaluku osallistujamäärään. Viimekädessä valinnan parhaan juniorin palkitsemisesta tekee junioritoimikunnan vetäjä

Erillistä palkintoa ei jaeta, jos joku juniori-ikäinen sijoittuu palkinnoille kilpailusarjoissa.

Huoltajille

Golf on ulkoilmalaji, pukeutuminen sään mukaan, erityisesti jalkineet. Aina vesipullo mukaan, pelikierrokselle myös pikkupurtavaa.

Säännönmukainen osallistuminen harjoituksiin on suositeltavaa, eri harjoituksissa on eri teemat. Taitojen kehittyessä pelaamisesta nauttii enemmän.

Harjoituksiin, erityisesti peliharjoituksiin ilmoittautuminen nimenhuudossa, saapuminen hyvissä ajoin. Peliharjoituksen päättyminen ei noudata kellonaikaa

 

Aikaisempia tiedotteita:

 

NUORISOTOIMINNAN KUULUMISIA

 

Golf-Porrassalmi ja Mikkelin Golf ovat tiivistäneet yhteistyötään Savon Golftiimin kanssa. Sen näkyvänä ja tuntuvana lopputuloksena on solmittu vuoden 2017 alkupuolella seurojen ja SGT:n välinen sopimus valmennuspalvelujen ostamisesta seurojen kilpailuvalmennettaville. Kirjallisen sopimuksen taustalla on laajempi toimintamalli, jossa hahmotetaan mikkeliläisen golfarin polku lajiin tutustumisesta harrastuksen käynnistymiseen ja edelleen aktiiviseen valmentautumiseen niillä, jotka haluavat golfista kilpaharrastuksen. Näin golf on varteenotettava vaihtoehto muiden kilpaurheilulajien rinnalla.

Panostaminen harrastukseen ei mene hukkaan, vaikka lopputuloksena ei olisikaan elannon tarjoava ammatti tai amatööriurheilijan ura mitaleineen ja meriitteineen. Valmentautumiseen ja kilpailemiseen liittyvä suunnitelmallisuus, kurinalaisuus ja henkinen valmentautuminen antavat eväitä koko elämää varten. Harrastuksena puolestaan golf antaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa läheisten, ystävien tai muuten vaan samanhenkisten kanssa.

Golf-Porrassalmi haki vuoden 2015 lopulla Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukirahaa. 2500 euron tukiraha myönnettiinkin seuralle keväällä 2016. Vuoden mittainen tukijakso ulottuu kesään 2017. Tällä rahoituksella seura on hankkinut Suomen Golfliiton tarjoamaa golfohjaajien koulutusta. Toiminnassa jo olevien ohjaajien lisäksi seura kaipaa edelleen kipeästi lisävoimia nuorisotoimintaan. Aiemmin mainittu valmennuspalvelujen hankinta Savon Golftiimiltä kattaa myös ohjaajavalmennusta, joten tyhjin käsin ei kenenkään tarvitse ryhtyä puuhaan. Tule mukaan ohjaajaksi tai tsemppariksi. Ilmoita halukkuutesi junioritoimikunnan vetäjälle tai yksinkertaisesti, tule mukaan junnuharjoituksiin!

GP kantaa kortensa kekoon myös koululiikunnan hyväksi. Seura hankki alkuvuodesta pari settiä Draivia kouluun –välinepaketteja. Opettajat huom, näitä voi kysellä Annilasta!

24h junnugolfissa seura on mukana tänä vuonna jo kolmatta kertaa. Junioritoiminnan puolesta haluamme kiittää kahtena edellisvuotena saamastamme tuesta ja toivomme, että tapahtumassa riittää hyvää pöhinää myös tänä vuonna.

 

 

LASTEN JA NUORTEN HARJOITTELU, TALVI – KESÄ 2017

 

Lapsille ja nuorille järjestetään ohjattua valmennusta yhteistyössä Mikkelin Golfin ja Savon Golftiimin kanssa. Alempana nimettyihin ryhmiin osallistuvien juniorien toiminta kanavoidaan Mikkelin Nuorisogolfin kautta. Kesäkaudella 2017 järjestetään toimintaa myös ryhmiin kuulumattomille lapsille ja nuorille kysynnän mukaan.

Määrätietoinen valmennus tähtää taitojen karttumiseen pidemmällä aikavälillä ja kattaa sekä talven että kesän harjoittelun. Kilpailullisessa mielessä harjoittelevien nuorten valmennuksessa myös osallistuminen Tsemppitourille tai Aluetorille/FJT:lle on olennainen osa valmennusohjelmaa.

Vuoden 2017 ryhmät, ryhmien harjoitusajat ja kuukausimaksut ovat seuraavat:

  1. 13-21 vuotiaat Aluetourille ja Finnair Juniortourille tähtäävät nuoret. Harjoitukset kahdesti viikossa, talvikaudella keskiviikkoisin klo 19.30 – 21.00 ja lauantaisin klo 15.00 – 16.30. Maksut 80 €/kk.

 

  1. 9-12 vuotiaat Tsemppitourille tähtäävät nuoret. Harjoitukset kuten ryhmällä nro 1. Maksut talvikaudella 60 €/kk, kesäkaudella 80 €/kk.

 

  1. 5-8 vuotiaat, ”pikkujunnut”. Harjoitukset kerran viikossa, talvikaudella torstaisin klo 18.00 – 19.00. Maksut 30 €/kk.

 

  1. 9-16 vuotiaat, ”harrasteryhmä”. Harjoitukset talvikaudella kerran viikossa, sunnuntaisin klo 15.00 – 16.30, kesäkaudella kahdesti viikossa. Maksut talvikaudella 30 €/kk, kesäkaudella 50 €/kk.

Kaikissa ryhmissä varmennuksesta vastaa Savon Golftiimi valmentajina Jarno Hovila ja Leena Makkonen. Seurojen ohjaajat tukevat harjoittelua. Lasten ja nuorten vanhemmat ja huoltajat ovat edelleenkin tervetulleita osallistumaan toimintaan.

Ryhmissä 1 ja 2 edellytetään sitoutumista vuoden mittaiseen valmennusohjelmaan, ryhmissä 3 ja 4 sitoutuminen erikseen talvikaudelle (joulu-huhtikuu) ja kesäkaudelle (touko-syyskuu). Maksut peritään kaksi kertaa vuodessa. Seurat tukevat harjoittelua budjettiensa sallimissa rajoissa, jolloin maksut voivat olla pienempiäkin.

Ryhmissä 1 ja 2 harjoittelu alkaa keskiviikkona 23.11, ryhmässä 3 torstaina 1.12 ja ryhmässä 4 sunnuntaina 4.12.

Ilmoittautumiset ryhmiin:

jukka.royti@gmail.com

 

Ryhmät 1 ja 2 täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ryhmiin 3 ja 4 voi liittyä mukaan vielä myöhemminkin.

 

Lisätietoja myös osoitteesta www.mikkelinnuorisogolf.fi

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee GP:n toimintaa lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien kehittämiseksi 2500 eurolla. Seuratukiraha on myönnetty vuonna 2016 ja on vuoden mittainen hankeraha.

 

 

 

 

 

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

25.05.2019 Alkeiskurssi 2 / PGA pro Jussi Miettinen (Tapahtuma)Ota lentävä lähtö uuden lajin harrastamiseen tulemalla peruskurssille. Opit kurssilla svingin, chipin, putin ja bunkkerilyönnin perusteet. Lisäksi käymme läpi yleiset säännöt ja lopuksi suoritamme kentällä pelikokeen. HUOM! Kurssin hintaan sisältyy vapaa pelioikeus kuukauden ajaksi Annilaan, jonka jälkeen teet päätöksen jatkosta! Aikataulu: la 25.5. klo 9-13 su 26.5. klo 9-13 Ota yhteyttä Annilaan puh. 015 335518 toimisto@annilangolfkeskus.net tai suoraan kurssin opettajaan ja varaa paikkasi pian, koska kurssit täyttyvät nopeasti! Parhaiten tavoitat opettajat sähköpostin välityksellä, laita viestiä ja tule mukaan! Jussi Miettinen, PGA professional jussi.miettinen@gmail.com 040 412 2201 Hinnat: 140 e aikuiset, juniorit 126 e Hintaan sisältyy kurssimailat, rangepallot ja green card -materiaalin. Maksuvälineinä käyvät myös yleisimmät liikuntasetelit ja Sporttipassi. Pukeudu sään mukaisesti, kengiksi sopivat tukevapohjaiset esim. urheilujalkineet. Kurssille mahtuu 9 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimimäärä 5 henkilöä Kokeilukuukauden jälkeen jäsenyys ja loppukauden pelimaksu yhteensä 259 e. Meille käy pelaamisen maksamiseen myös Smartum yms. liikuntasetelit ja -kortit sekä Sporttipassi. TULE MUKAAN JA ALOITA GOLF!

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset