GP-KeG seuraottelu 5.8.2015

DSC02795 DSC02793 DSC02773 DSC02772 DSC02771 DSC02762 DSC02760

 

KAUDEN 2015 SEURAOTTELUT PAKETTIIN VOITOLLA KERIGOLFISTA

 

Kauden viimeinen seuraottelu pelattiin Annilassa keskiviikkona 5.8. Kerigolfia vastaan aurinkoisessa ja kesäisessä säässä. Epävakaiden säiden sävyttämän kesän jälkeen sateensuojille oli vihdoin käyttöä ainoastaan aurinkovarjoina!

Ottelu päättyi Golf-Porrassalmen voittoon lukemin 7 – 2. Joukkueessamme oli sopivassa suhteessa iän tuomaa kokemusta ja nuoruuden antamaa intoa ja pelirohkeutta. Erityisen ilahduttavaa onkin todeta, että ottelunsa voittaneiden joukkoon kuuluivat mm juniori-ikäiset pelaajamme Henrietta Nykänen, Antti Valjakka ja Eero Liikanen.

Kauden aikana seuraotteluihin osallistui 27 pelaajaa puheenjohtajan ja kapteenin lisäksi. Pelipositioita oli kaikkiaan tarjolla 36 eli pelaajakierto oli 75 % ja kenelläkään ei ollut kuin enintään kaksi osallistumista (puheenjohtaja ja kapteeni eivät siis ole tässä laskennassa mukana). Ensikertalaisia eri joukkueissa oli mukana kaikkiaan viisi. Moni heistä toi mukavasti pisteitä kotijoukkueen laariin.

Voitto ei tietysti ole pääasia, vaan hieno mahdollisuus uusiin pelituttavuuksiin. Tosiasia on kuitenkin, että kauden aikana GP voitti vain yhden seuraotteluistaan. Edellisen kerran vastaava tapahtui kesällä 2012.

Kiitokset otteluissa tällä kertaa ahertaneille ja toivotaan, että jatkossakin joukkueisiin löytyy halukkuutta. Otteluihin osallistuminen kasvattaa myös omalta osaltaan seurahenkeä.

Näillä mietteillä:

Kapteeni, Jukka Röyti

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

12.08.2020 ViikkokilpailuOsallistumisoikeus: GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Osallistumismaksu on 5 e / startti, joka LASKUTETAAN pelin jälkeen viikottain (sähköinen laskutus). Sarjat: Miehet ja naiset pistebogey ilman tasoitusrajaa. Miehet pelaavat keltaiselta tiiltä. M 65 voivat halutessaan pelata punaiselta tiiltä. Naiset pelaavat punaiselta tiiltä. Pelaajan, jonka tasoitus on 36 tai enemmän, on pelattava punaiselta tiiltä. Keskeytys tai palauttamatta jätetty kortti => tulos on 0 pistettä. Kilpailupäivän voi valita niin että se on keskiviikko tai torstai. Kilpailukausi alkaa 20.5ja päättyy 3.9 (16 viikkoa). Pelin voi suorittaa vapaasti k.o. päivän aikana. Pelaaja saa pelata samalla viikolla molempina päivinä, tällöin pitää maksaa jokaisesta kierroksesta osallistumismaksu. Paras tulos viikolta jää voimaan.Samalla on sallittua osallistua toiseen LYÖNTIPELIKILPAILUUN. Lyöntipelikilpailua ja reikäpeliä ei voi pelata samalla kertaa, koska säännöt ovat näissä pelimuodoissa merkittävästi erilaiset.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset