Hinnasto

Hinnasto kaudella 2021

Greenfee, voimassa koko päivän

Aikuiset 45 euroa
Opiskelijat 35 euroa
Juniorit 20 euroa

Ajalla 24.6.-31.7.
Aikuiset 49 euroa
Opiskelijat 39 euroa
Juniorit 20 euroa

Kärryt sisältyvät greenfeehen.

 

Kausipelaajille Etukortti

Etukortin hinta on aikuisille 570 e ja aikuisille opiskelijoille 440 e (ei ikärajaa, opiskelijakortti). Uuden Golf-Porrassalmen jäsenen tarjoushinta ensimmäisenä vuotena 450 e. Etukortilla pelaat rajoittamattoman määrän kierroksia Annilassa ja lisäksi saat paljon hyviä etuja ja alennuksia muilta kentiltä, katso lisää jäljempänä. 

 

Kausikortti junioreille

170 euroa juniorit (16-21 v), 100 euroa juniorit (10-15 v), 50 euroa juniorit (alle 10 v), Kausikortilla pelaat Annilassa rajattoman määrän kierroksia ja saat ajanvarausoikeuden parhaisiin peliaikoihin.

Golfautot

Golfautoja on rajoitetusti saatavilla, joten varaathan auton ajoissa.

Auton vuokra:

35 e/ kierros

55 e/ päivä

125 e/ 5 krt sarjakortti

200 e/ 10 krt sarjakortti

Range

Range toimii ladattavalla Range Servant/ Solokortilla sekä lähimaksulla (pankki- ja luottokortti).

Range Servant-kortti maksaa 5 euroa ja siihen voi ladata yksittäisiä koreja tai paketteja seuraavasti:

1 kori 2,50 e

10 koria 22 e

20 koria 40 e

30 koria 55 e

Tasoitusvaatimus

54 (Greencard)
Heinäkuussa miehet 36 / naiset 45 klo 13 saakka.
Max.ryhmätasoitus 100 (108, 2 hlöä)

Muuta huomioitavaa:
Teräspiikkien käyttö kielletty. Vuokramailoja on saatavilla.

Jäsenmaksut 2021

Jäsenmaksu Golf-Porrassalmi ry:
95 euroa / 25 euroa (juniorit)

Jäsenmaksuun sisältyy golflehti (1 kpl/ talous), ryhmätapaturma- ja vastuuvakuutus Suomen Golfliiton jäsenseurojen jäsenille (OP-Pohjola) sekä GoGolfin seurajäsenyys, joka tulee käydä aktivoimassa erikseen GoGolfin lähettämästä linkistä. 

 

Pelaaminen Annilassa

Etukortti aikuisille ja junioreiden kausikortti

Etukortti Kausipelaajille 

Voit ostaa Annilasta Etukortin (henkilökohtainen), johon kuuluu koko kauden rajaton pelioikeus Annilaan sekä oikeus ajanvaraukseen, jolloin voit valita ja varata parhaat peliajat. Etukortti antaa kenttäyhtiöiden sopimia etuja myös lähikentille alennusten sekä vaihtopäivien muodossa, lisäksi saat Järvi-Suomen Golfkortin edut hyväksesi!

Etukortin edut:

– Internet ajanvarausoikeus Annilan kentälle

– 10 euron alennus normaalihintaisesta greenfeestä seuraavilla kentillä

 • Kartanogolf Joroinen (KGolf), Kerigolf Savonlinna (KeG)
 • Mikkelin Golf (MG), lisäksi 9 reikää 20e. Etu voimassa myös kilpailuissa.

– Koskigolf (KosG) 20 euron alennus normaalihintaisesta greenfee-maksusta. Ei voimassa heinäkuussa.

– Rantasalmi Golf (RanG) greenfee 25 euroa alkaen 1.5.2021

Lisäksi tarjouksia omalle kentälle, mm. rangekorttiin 10 latausta veloituksetta.

Järvi-Suomen Golfkortti-kenttien sopimushinnat (1.6.2021 alkaen) Etukortin ostaneille;  alennus -50% yhden kerran, sen jälkeen sopimushintaiset kenttäkohtaiset alennetut greenfeet. Järvi-Suomen Golfkortti-kenttiin kuuluvat:

 •  Karelia Golf
 •  Kartanogolf
 •  Kerigolf
 •  Laukaan Peurunkagolf
 •  Pielis-Golf
 •  Puula Golf
 •  Tahko Golf
 •  Tarina Golf

Kausipelaajan Etukortin sekä Järvi-Suomen Golfkortin edut ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi yhdistää kenttien muihin tarjouksiin. Edut eivät ole voimassa kilpailuissa, poikkeuksena Mikkelin Golf. Etukortti esitetään caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä.

Etukortin hinta on aikuisille 570 e, ja aikuisille opiskelijoille 440 e (opiskelijakortti). 

Lunasta omasi ja käytä sovitut edut hyväksesi! Etukortin voit maksaa kulutta kahdessa erässä, samoin voit käyttää sen hankkimiseen Sporttipassia tai liikuntaseteleitä. Mikäli haluat maksaa Etukortin useammassa kuin kahdessa erässä, voit käyttää Nexgolfin NexPay-ominaisuutta, siitä lisää jäljempänä.

Kausikortti junioreille

Junioreiden kausikortin hinta kaudella 2021:

170 euroa juniorit (16-21 v), 100 euroa juniorit (10-15 v), 50 euroa juniorit (alle 10 v). Kausikortilla pelaat rajoittamattoman määrän kierroksia Annilassa ja saat ajanvarausoikeuden parhaisiin peliaikoihin.

Tarjous uudelle Golf-Porrassalmen jäsenelle (kotiseura GP)

Etukortti hintaan 450 e ensimmäisen vuoden ajan! Tarjoushintaiseen Etukorttiin kuuluu kaikki em. Kausipelaajan Etukortin edut.

10- ja 5-kortit sekä Yrityskortti 10 krt

Mikäli pelaat kauden aikana vähän, voi sopiva ratkaisu olla 10 – tai 5-kerran kortin hankkiminen. Nämä henkilökohtaiset kortit ovat voimassa koko kauden. Henkilökohtaisten korttien rinnalla on valikoimassamme Yrityskortti 10 krt. Yrityskorttia voi käyttää kortin esittäjä, se ei ole henkilökohtainen, joten sillä voi maksaa vaikka koko lähdön pelaajien greenfeemaksun.

Hinnat:

10 – kortti 325 e

5- kortti 175 e

Yrityskortti 380 e

 

Osakkeet ja pelaaminen

Käyttömaksu ja pelioikeusohje 2021:

689 euroa (C-osake), osakkeelle voi nimetä kaksi pelaajaa kaudella 2021. Vaihtoehtoisesti voi nimetä ainoastaan yhden pelaajan, jolla on oikeus tuoda yksi vieras maksutta mukanaan. Nimetyllä pelaajalla/pelaajilla on ajanvarausoikeus sekä pelioikeus Annilaan kaudeksi 2021.

1378 euroa (B-osake), osakkeelle voi nimetä max 4 pelaajaa, tai sen voi vaihtaa kokonaan tai osittain pelilippuihin. Nimetyllä pelaajalla/pelaajilla on ajanvarausoikeus sekä pelioikeus Annilaan kaudeksi 2021.

Etukortti Osakkaille 

Edut kaudella 2021

Osakkaan Etukortin edut:

– Internet ajanvarausoikeus Annilan kentälle

– 10 euron alennus normaalihintaisesta greenfeestä seuraavilla kentillä

 • Kartanogolf Joroinen (KGolf), Kerigolf Savonlinna (KeG)
 • Puulagolf Kangasniemi (PuulaG)
 • Mikkelin Golf (MG), lisäksi 9 reikää 20e. Etu voimassa myös kilpailuissa.

– Koskigolf (KosG) 20 euron alennus normaalihintaisesta greenfee-maksusta. Ei voimassa heinäkuussa.

– Rantasalmi Golf (RanG) greenfee 25 euroa alkaen 1.5.2021

– Laukaa Peurunkagolf, osakaskortilla voit pelata ilmaiseksi kaksi (2) kertaa LPG:n kentällä sesonkiajan 24.6.-8.8.2021 ulkopuolella. Etu alkaa 1.6.2021.

Jatkamme Järvi-Suomen Golfkortti– kenttien sopimusta. Nämä 8 kenttää antavat etuja ja alennuksia osakkaillemme, jotka pelaavat osakkeensa nimetyllä pelioikeudella.

Järvi-Suomen Golfkortti-kenttien sopimushinnat (1.6.2021 alkaen, voimassa koko kauden) osakkaille:  alennus -50% yhden kerran, sen jälkeen sopimushintaiset kenttäkohtaiset alennetut greenfeet. Järvi-Suomen Golfkortti-kenttiin kuuluvat:

 •  Karelia Golf
 •  Kartanogolf
 •  Kerigolf
 •  Laukaan Peurunkagolf
 •  Pielis-Golf
 •  Puula Golf
 •  Tahko Golf
 •  Tarina Golf

Osakkaan Etukortti sekä Järvi-Suomen Golfkortti on maksuton, nimetty ja henkilökohtainen. Etukortteihin on oikeutettu osakas, joka pelaa osakkeensa nimettynä pelaajana. Osakaskortin edut on sovittu muiden kenttäyhtiöiden kanssa ainoastaan osakkaille, eikä etuja voi siirtää toiselle. Korttien antamia etuja ei voi yhdistää kenttien muihin tarjouksiin ja edut eivät ole voimassa kilpailuissa (poikkeuksena Mikkelin Golf).

Molemmat kortit ovat noudettavissa caddiemasterin toimistosta kauden alkaessa. 

 

Lapset mukaan pelaamaan

Osakkaamme voivat tuoda lapsensa tai lapsenlapsensa veloituksetta pelaamaan Annilaan (juniorin ikä max 15 v, lisäksi hänellä täytyy olla jonkun golfseuran jäsenyys), joten nyt pelaamaan porukalla!

 

NexPay, maksa useammassa erässä 

Nexgolfissa on käytettävissä NexPay-maksuominaisuus, jossa laskun voi siirtää luottokortille. Näin voit maksaa laskusi omassa tahdissa luoton myöntäjällesi. Voit tutustua tarkemmin NexPay-maksuominaisuuteen Nexgolfissa ”Oma Nexgolf” –osiossa, jossa voit itse kytkeä ominaisuuden käyttöösi. NexPay-ominaisuudella voi maksaa osakkeen käyttömaksuja ja Kausipelaajan Etukortin maksuja.

Lisätietoja Anneli Kaikkonen, puh. 044 5833213, toimisto@annilangolfkeskus.net

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

02.02.2022 Kuntogolf 2.2.2022 (Tapahtuma)HUOM EDIT: koronatilanteen vuoksi kuntogolfin alkupäivää siirretään keskiviikkoon 2.2.2022. Kuntogolfin aloittamista ja koronatilannetta tarkastellaan uudelleen 24.1.2022 alkavalla viikolla. Kuntogolf keväällä 2022 Seuran järjestää kuntogolfin Kyyhkylässä keskiviikkoisin ajalla 12.1.-16.3.2022, mikäli ilmoittautuneita on 16 henkilöä. Hinta on 125 euroa / 10 kertaa edellyttäen, että osallistujia on 16 henkilöä. Ohjelma: klo 18.00 - 19.00 ohjattu alkulämmittely 15 min ja kuntosali tai salijumppa klo 19.15 - 20.00 ohjattu vesijumppa Mikäli osallistujia ilmoittautuu vähemmän kuin 16 henkilöä, voidaan kuntogolf järjestää, mikäli osallistujat ovat halukkaita maksamaan omavastuuosuutena enemmän kuin 125 euroa. Ilmoittaudu kuntogolfiin NexGolfin kautta 23.11.2021 mennessä. Yhteystiedot: Arja Kosonen, kuntogolfvastaava email arja.kosonen@surffi.fi

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset