Kansallinen golfviikko 9.-16.6.2019

KANSALLINEN GOLFVIIKKO 9.-16.6.2019

”MUN TAPA PELATA”

 

  • SEKAHAKU SU 9.6.

Kutsu pelipariksesi seuran jäsenistöstä vastakkaisen sukupuolen edustaja – ei kuitenkaan omaa puolisoasi (pelimuotona bestball, pb). Voit ilmoittautua mukaan myös ilman paria, niin etsimme sinulle parin.

 

Taukokioskilla tarjoilua sekä tapahtuman jälkeen grilli kuumana klubilla!

 

  • SÄÄNTÖILTA TI 11.6.

Kari Mäkelä käy läpi keskeisiä uusia sääntöjä ja esimerkkejä tilanteista omalla kentällämme. Kahvitarjoilu.

 

  • TUTUSTU LAJIIN JA TULE KOKEILEMAAN GOLFIA HARJOITUSALUEELLE TAI KENTÄLLE!

Vapaita lähtöjä lajiin tutustujille: ma 10.6. ja ke 12.6. klo 16, 17 ja 18. Voit myös varata lähtösi Annilan Golfkeskuksen toimistosta – me järjestämme sinulle pelivälineet ja peliseuraa!

 

  • JENKKIGOLF LA 15.6.

Rento tapahtuma, jossa sääntöjä taivutellaan hiukan pelin nopeuttamiseksi. (pelimuotona pb, ei tasoituskierros). Pukeudu jenkkiteemaan!

 

Tapahtuman jälkeen tarjolla hodari ja juoma klubilla!

 

  • NUORTEN OLYMPIALAISET SU 16.6.

Tervetuloa mittelöimään leikkimielisesti koko perheen golfhenkisiin junnuolympialaisiin! Haastamme mukaan myös vanhemmat ja isovanhemmat kisailemaan hymy huulilla – tule mukaan, vaikka et vielä pelaisikaan!

 

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset tapahtumiin ja kisoihin:

  • Nexgolf
  • Caddiemaster

 

.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

20.04.2020 GP:n kevätkokous 20.4.2020 (Tapahtuma)Golf-Porrassalmen sääntömääräinen kevätkokous pidetään Annilassa 20.4.2020 klo 18. Kokouksessa käsitellään esityslistan mukaiset sääntömääräiset asiat. Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumisia Nexgolfiin 16.4.2020 klo 18 mennessä, ilmoittautumiset myös email   golf-porrassalmi@annilangolfkeskus.net Tervetuloa mukaan!

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset