Pro/ohjaustoiminta

Opetus kesällä 2018

Opetuspakettien tehtävänä on parantaa golfin tärkeimpiä osa-alueita. Golfopettajina meillä toimivat PGA prot Jussi Miettinen ja Jarno Hovila.

 

Kesän golfkurssit Aloittelijoiden peruskursseilla käydään läpi golfin eri lyöntitavat, opetetaan pelaamisen aloittamisen kannalta tärkeimmät säännöt ja suoritetaan lopuksi green card -koe. Golfkursseista Annilassa vastaa Jussi Miettinen ja Jarno Hovila.

Yksityisopetus Kehitä itseäsi. Oman pelin parantaminen tekee harrastuksesta nautittavampaa. Yksityisopetuksesta vastaa Jarno Hovila.

Ryhmäopetus Työ- ja kaveriporukoille soveltuva ryhmäopetus on hyvä tapa tutustua uuteen harrastukseen. Vietä esimerkiksi työpaikkasi tyky-päivä golfin parissa, ja huomaat kuinka mielenkiintoisesta ja hauskasta lajista on kyse!

 

Yhteystiedot:

Jussi Miettinen, puh. 040 4122201, email jussi.miettinen@gmail.com

Jarno Hovila, puh. 050 5506179, email jarno@golftiimi.fi

jussi

Jussi Miettinen

jarski

Jarno Hovila

 

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

18.08.2018 GP Mestaruus M50 36 rGolf-Porrassalmi ry:n mestaruuskilpailut. Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä. Miehet pelaavat keltaiselta tiiltä, 18 reikää la 18.8. ja su 19.8. 18 reikää. Pelimuotona lp scr. Kilpailuun ei voi esittää lähtöaikatoiveita.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset