Paikallissäännöt

 

PAIKALLISSÄÄNNÖT  GOLF-PORRASSALMI RY

päivitetty 19.4.2018                                      

 

 

Kaikilla Suomen kentillä voimassa olleet paikallissäännöt säilytetään 1.1.2016 lähtien Annilassa lähes ennallaan eli irtokivet saa bunkkereista poistaa, 100/150 m mittapaalut ovat kiinteitä haittoja, sadettimien kansista pelilinjallaan griinin lähellä saa vapautua ja kentällä sähköjohtoihin ja eristekuppeihin  osuneet lyönnit uusitaan. Sen sijaan sähkötolppiin ja kiinnitysharuksiin osuneita lyöntejä ei enää uusita. Uusi paikallissääntö 1.1.2017 lähtien: Pelaajan pallon ollessa viheriöllä, ei seuraa enää rangaistusta, jos jokin peliryhmään kuuluva liikuttaa vahingossa pelaajan palloa tai merkkinappia kunhan ne asetetaan takaisin. Etäisyyksien merkinnät on kaikki mitattu viheriöiden keskelle, linnuntietä pitkin.

 

Tavanomaisuudesta poiketen: Pelialueella kiinteitä haittoja ovat hiekka- ja nurmipäällysteiset tiet sekä niiden reunukset, sepelipäällysteinen alue taukokioskin ympärillä, kaikki katajat ja punaisilla nauhoilla merkityt suojeltavat puut ja pensaat,roskakorit ja penkit sekä vesijohtojen merkkinä maanpinnalla olevat metalliputket;  omaan alastulojälkeensä painuneen pallon saa nostaa, puhdistaa ja pudottaa rangaistuksetta mahdollisimman lähelle alkuperäistä sijaintipaikkaa; Pelialueella ja hiekkaesteissä kunnostettavia alueita  ovat ilman merkintäänkin työkoneiden renkaiden selkeät  painumat ja terien raapaisut, siirtonurmen saumat ja siirtonurmipalat sekä veden valumaurat; Vain kun pallo on pelialueen lyhyeksi leikatulla osalla, ovat maamyyrän tasoitetut maakasat epänormaaleja kenttäolosuhteita.

 

Pelaajan tulee huomioida seuraavien reikien tapaukset:

5                Reiän oikealla puolella olevat sähköjohdot ovat ulkona (out of bounds).

11              Tiiauspaikan 11 vieressä olevalla taukokioskilla on sekä harjoituskierroksilla että kilpailuissa 10 minuutin pakollinen tauko kioskin aukioloaikoina.

11 ja 13    Ko. reikien välillä on out-paalut. Reiän 11 suhteen ne ovat kiinteitä haittoja.   

 

Paikallissääntöihin voi tulla lisäyksiä/muutoksia, mikäli kyseisenä pelipäivänä on esim. epänormaalit kenttäolosuhteet.

 

 

                 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

20.04.2020 GP:n kevätkokous 20.4.2020 (Tapahtuma)Golf-Porrassalmen sääntömääräinen kevätkokous pidetään Annilassa 20.4.2020 klo 18. Kokouksessa käsitellään esityslistan mukaiset sääntömääräiset asiat. Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumisia Nexgolfiin 16.4.2020 klo 18 mennessä, ilmoittautumiset myös email   golf-porrassalmi@annilangolfkeskus.net Tervetuloa mukaan!

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset