Paikallissäännöt

PAIKALLISSÄÄNNÖT  GOLF-PORRASSALMI RY

päivitetty 18.8.2019                                      

Kaikilla Suomen kentillä voimassa olleet paikallissäännöt säilytettiin 1.1.2016 lähtien Annilassa lähes ennallaan eli irtokivet bunkkereissa ovat liikuteltavia haittoja, 100/150 m mittapaalut ovat kiinteitä haittoja, sadettimien kansista pelilinjallaan griinin lähellä saa vapautua ja kentällä sellaisiin sähköjohtoihin ja eristekuppeihin osuneet lyönnit uusitaan, jotka normaalisti haittaavat peliä eivätkä ole ulkona. Sen sijaan sähkötolppiin ja kiinnitysharuksiin osuneita lyöntejä ei enää uusita.

Etäisyyksien merkinnät on kaikki mitattu viheriöiden keskelle, linnuntietä pitkin.

Tavanomaisuudesta hieman poikkeava vapautuminen epänormaaleista kenttäolosuhteista (muualla kuin estealueilla): (1) Eläinten kaivamat kolot: Näitä ovat myös maamyyrän/kontiaisen  tasoitetut maakasat, mutta vain silloin, kun pallo on kentän lyhyeksi leikatulla osalla. (2) Kiinteät haitat: Näitä ovat kaikki tiet sekä niiden reunukset, sepelipäällysteinen alue taukokioskin ympärillä,kaikki katajat ja punaisilla nauhoilla merkityt suojeltavat puut ja pensaat,roskakorit ja penkit.  (3) Kunnostettavat alueet:  Näitä ovat ilman merkintäänkin työkoneiden renkaiden selkeät painumat ja terien raapaisut, siirtonurmen saumat ja siirtonurmipalat sekä veden valumaurat.

Vaurioituneen mailan korvaaminen. Pelaaja voi korvata kierroksellaan mailan, jonka hän tai hänen caddiensä on katkaissut tai vaurioittanut mailaa merkittävästi muuten kuin vihastuksissaan.

Pelaajan tulee huomioida seuraavien reikien tapaukset:

5    Reiän oikealla puolella olevat sähköjohdot ovat ulkona (out of bounds).

9    Kun pallo menee outin kautta punaiselle estealueelle, peliä jatketaan sivuttaisella vapautuksella väylän suuntaiselta sivulta kohdasta, joka on yhtä kaukana lipusta kuin pallon ylimenokohta punaiselle.

11  Taukokioskilla on joka kierroksilla 10 minuutin pakollinen tauko kioskin aukioloaikoina.

11 ja 13        Ko. reikien välillä on out-paalut. Reiän 11 suhteen ne ovat kiinteitä haittoja.                   

 

 

Paikallissääntöihin voi tulla lisäyksiä/muutoksia, mikäli kyseisenä pelipäivänä on esim. epänormaalit kenttäolosuhteet.

 

 

                 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

03.02.2021 Kuntogolf 2021/ 1. ryhmä 3.2.2021 TÄYNNÄ (Tapahtuma)Kevään 2021 kuntogolfin ilmoittautumiset: Seura järjestää keväällä 2021 kuntosali- ja vesijumpparyhmät Kyyhkylän kuntoutuskeskuksessa, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 15 / ryhmä. Seura laskuttaa osallistujalta 120 e. 15 hengen ryhmä on edellytys jumpan toteutumiselle ja mainitulle hinnalle. Toiminnan järjestää Kyyhkylä Oy. Ryhmät keskiviikkoisin 3.2.-7.4.2021 ja torstaisin 4.2.-8.4.2021 (10 kertaa) Ohjelma: klo 18.00 - 19.00 ohjattu alkulämmittely 15 min ja kuntosali tai salijumppa klo 19.15 - 20.00 ohjattu vesijumppa SITOVAT ilmoittautumiset Nexgolfiin 11.1.2021 mennessä, Nexgolfiin on tehty ilmoittautumista varten omat tapahtumat eri ryhmille.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset