Tapahtumakalenteri

GOLFPORRASSALMI_logo_palloon_2012

        

     GP Klubitoimikunta             Ohjelma 2019

 

 

Klubitoimikunta

 

Klubitoimikunnan tavoitteena on vahvistaa seuran yhteisöllisyyttä ja kannustaa jäseniä osallistumaan seuran erilaisiin tapahtumiin. Klubitoimikunnan ”kilpailutapahtumat” järjestetään pari-/joukkuekilpailuina ja rennolla asenteella ryyditettynä. Klubitoimikunnan järjestämien tapahtumien jälkeen on osallistujille tarjoilua klubilla – yleensä grilli kuumana ja juomakin kuuluu pakettiin. Parhaat palkitaan ja osallistujien kesken arvotaan aina palkintoja. Tule mukaan rentoihin klubikisatapahtumiin!

 

 

KANSALLINEN GOLFVIIKKO 9.-16.6.

”Mun tapa pelata”

 

 • SEKAHAKU SU 9.6.

Kutsu pelipariksesi seuran jäsenistöstä vastakkaisen sukupuolen edustaja – ei kuitenkaan omaa puolisoasi (pelimuotona bestball, pb). Voit ilmoittautua mukaan myös ilman paria, niin etsimme sinulle parin.

 

Taukokioskilla tarjoilua sekä tapahtuman jälkeen grilli kuumana klubilla!

 

 • SÄÄNTÖILTA TI 11.6.

Kari Mäkelä käy läpi keskeisiä uusia sääntöjä ja esimerkkejä tilanteista omalla kentällämme. Kahvitarjoilu.

 

 • TUTUSTU LAJIIN JA TULE KOKEILEMAAN GOLFIA HARJOITUSALUEELLE TAI KENTÄLLE!

Vapaita lähtöjä lajiin tutustujille: ma 10.6. ja ke 12.6. klo 16, 17 ja 18. Voit myös varata lähtösi Annilan Golfkeskuksen toimistosta – me järjestämme sinulle pelivälineet ja peliseuraa!

 

 • JENKKIGOLF LA 15.6.

Rento tapahtuma, jossa sääntöjä taivutellaan hiukan pelin nopeuttamiseksi. (pelimuotona pb, ei tasoituskierros). Pukeudu jenkkiteemaan!

 

Tapahtuman jälkeen tarjolla hodari ja juoma klubilla!

 

 • NUORTEN OLYMPIALAISET SU 16.6.

Tervetuloa mittelöimään leikkimielisesti koko perheen golfhenkisiin junnuolympialaisiin! Haastamme mukaan myös vanhemmat ja isovanhemmat kisailemaan hymy huulilla – tule mukaan, vaikka et vielä pelaisikaan!

 

 

 

24 H GOLF JUNIORITOIMINNAN HYVÄKSI 24.-25.6.

 

24h junnugolfille on hauska oman seuran junnujen hyväksi tehtävä 24 tunnin golftempaus – tapahtuma näkyy sekä kentällä että klubilla. Lähde mukaan tempaukseen jollakin panoksella; tarvitset vain seikkailumieltä, golfhulluutta ja roppakaupalla hyvää mieltä junnugolfin hyväksi!

 

 

KESÄILLAN VALSSI TI 16.7.

Pelataan 3-4 hengen joukkueina, joukkueet arvotaan. Pelimuotona pb; pistelasku joukkueen yhteispisteinä valssin askeleita mukaillen ”yks-kaks-kol”.

  • väylältä 1 yhden joukkueen jäsenen pb-tulos
  • väylältä 2 kahden parhaan pb-tulokset
  • väylältä 3 kolmen parhaan pb-tulokset
  • väylältä 4 yhden parhaan pb-tulos jne.

Tapahtuman jälkeen grilli kuumana klubilla!

 

 

VÄRIÄ PELIIN SU 11.8.

Pelataan 3-4 hengen joukkueina; joukkueet ja joukkueen väri arvotaan etukäteen. Pelimuotona pb; joukkueen pisteiksi lasketaan väripallolla pelatut pisteet. Lisäksi henkilökohtainen pb-kisa.

  • joukkue saa mukaansa yhden väripallon sekä kaksi varapalloa
  • kukin pelaa joukkueen päättämässä järjestyksessä vuorollaan yhden väylän joukkueen väripallolla
  • varapalloilla voi jatkaa, jos väripallo katoaa
  • kierroksen jälkeen tallessa olevasta väripallosta saa 2 lisäpistettä ja kustakin varapallosta 1 lisäpisteen

 

Huomioi joukkueesi väri jollakin tavalla esim. asussasi tai bägissäsi/kärryssäsi. Saat tietää värin etukäteen.

Tapahtuman jälkeen grilli kuumana klubilla!

 

 

Lady Golf – Pelaa 100 pistettä!

Pelaa 100 pistettä-kisa on Golfliiton naistoimikunnan luoma hauska kilpailu, jonka tavoite on ensisijaisesti aktivoida naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana,

Pelaaja kesää sataa bogeypistettä omaoimisesti ajalla 1.5.-30.9.2019 pelaamillaan kierroksilla. Pisteet ilmoitetaan ladygolf.fi-sivustolla sähköisellä kaavakkeella, kun 100 pistettä on täynnä. Pelaaja voi kerätä ja ilmoittaa 100 pistettä useamman kerran kesän aikana.

Pelaa 100 pistettä-tuloksien lähettäneiden kesken suoritetaan kuukausittain neljä palkintoarvontaa kesä-lokakuussa. Lisätietoa tästä

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset tapahtumiin ja kisoihin:

 • Nexgolf
 • Caddiemaster

 

 

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

20.04.2020 GP:n kevätkokous 20.4.2020 (Tapahtuma)Golf-Porrassalmen sääntömääräinen kevätkokous pidetään Annilassa 20.4.2020 klo 18. Kokouksessa käsitellään esityslistan mukaiset sääntömääräiset asiat. Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumisia Nexgolfiin 16.4.2020 klo 18 mennessä, ilmoittautumiset myös email   golf-porrassalmi@annilangolfkeskus.net Tervetuloa mukaan!

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset