Tapahtumakalenteri

GOLFPORRASSALMI_logo_palloon_2012

        

     GP Klubitoimikunta             Ohjelma 2019

 

 

Klubitoimikunta

 

Klubitoimikunnan tavoitteena on vahvistaa seuran yhteisöllisyyttä ja kannustaa jäseniä osallistumaan seuran erilaisiin tapahtumiin. Klubitoimikunnan ”kilpailutapahtumat” järjestetään pari-/joukkuekilpailuina ja rennolla asenteella ryyditettynä. Klubitoimikunnan järjestämien tapahtumien jälkeen on osallistujille tarjoilua klubilla – yleensä grilli kuumana ja juomakin kuuluu pakettiin. Parhaat palkitaan ja osallistujien kesken arvotaan aina palkintoja. Tule mukaan rentoihin klubikisatapahtumiin!

 

 

KANSALLINEN GOLFVIIKKO 9.-16.6.

”Mun tapa pelata”

 

 • SEKAHAKU SU 9.6.

Kutsu pelipariksesi seuran jäsenistöstä vastakkaisen sukupuolen edustaja – ei kuitenkaan omaa puolisoasi (pelimuotona bestball, pb). Voit ilmoittautua mukaan myös ilman paria, niin etsimme sinulle parin.

 

Taukokioskilla tarjoilua sekä tapahtuman jälkeen grilli kuumana klubilla!

 

 • SÄÄNTÖILTA TI 11.6.

Kari Mäkelä käy läpi keskeisiä uusia sääntöjä ja esimerkkejä tilanteista omalla kentällämme. Kahvitarjoilu.

 

 • TUTUSTU LAJIIN JA TULE KOKEILEMAAN GOLFIA HARJOITUSALUEELLE TAI KENTÄLLE!

Vapaita lähtöjä lajiin tutustujille: ma 10.6. ja ke 12.6. klo 16, 17 ja 18. Voit myös varata lähtösi Annilan Golfkeskuksen toimistosta – me järjestämme sinulle pelivälineet ja peliseuraa!

 

 • JENKKIGOLF LA 15.6.

Rento tapahtuma, jossa sääntöjä taivutellaan hiukan pelin nopeuttamiseksi. (pelimuotona pb, ei tasoituskierros). Pukeudu jenkkiteemaan!

 

Tapahtuman jälkeen tarjolla hodari ja juoma klubilla!

 

 • NUORTEN OLYMPIALAISET SU 16.6.

Tervetuloa mittelöimään leikkimielisesti koko perheen golfhenkisiin junnuolympialaisiin! Haastamme mukaan myös vanhemmat ja isovanhemmat kisailemaan hymy huulilla – tule mukaan, vaikka et vielä pelaisikaan!

 

 

 

24 H GOLF JUNIORITOIMINNAN HYVÄKSI 24.-25.6.

 

24h junnugolfille on hauska oman seuran junnujen hyväksi tehtävä 24 tunnin golftempaus – tapahtuma näkyy sekä kentällä että klubilla. Lähde mukaan tempaukseen jollakin panoksella; tarvitset vain seikkailumieltä, golfhulluutta ja roppakaupalla hyvää mieltä junnugolfin hyväksi!

 

 

KESÄILLAN VALSSI TI 16.7.

Pelataan 3-4 hengen joukkueina, joukkueet arvotaan. Pelimuotona pb; pistelasku joukkueen yhteispisteinä valssin askeleita mukaillen ”yks-kaks-kol”.

  • väylältä 1 yhden joukkueen jäsenen pb-tulos
  • väylältä 2 kahden parhaan pb-tulokset
  • väylältä 3 kolmen parhaan pb-tulokset
  • väylältä 4 yhden parhaan pb-tulos jne.

Tapahtuman jälkeen grilli kuumana klubilla!

 

 

VÄRIÄ PELIIN SU 11.8.

Pelataan 3-4 hengen joukkueina; joukkueet ja joukkueen väri arvotaan etukäteen. Pelimuotona pb; joukkueen pisteiksi lasketaan väripallolla pelatut pisteet. Lisäksi henkilökohtainen pb-kisa.

  • joukkue saa mukaansa yhden väripallon sekä kaksi varapalloa
  • kukin pelaa joukkueen päättämässä järjestyksessä vuorollaan yhden väylän joukkueen väripallolla
  • varapalloilla voi jatkaa, jos väripallo katoaa
  • kierroksen jälkeen tallessa olevasta väripallosta saa 2 lisäpistettä ja kustakin varapallosta 1 lisäpisteen

 

Huomioi joukkueesi väri jollakin tavalla esim. asussasi tai bägissäsi/kärryssäsi. Saat tietää värin etukäteen.

Tapahtuman jälkeen grilli kuumana klubilla!

 

 

Lady Golf – Pelaa 100 pistettä!

Pelaa 100 pistettä-kisa on Golfliiton naistoimikunnan luoma hauska kilpailu, jonka tavoite on ensisijaisesti aktivoida naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana,

Pelaaja kesää sataa bogeypistettä omaoimisesti ajalla 1.5.-30.9.2019 pelaamillaan kierroksilla. Pisteet ilmoitetaan ladygolf.fi-sivustolla sähköisellä kaavakkeella, kun 100 pistettä on täynnä. Pelaaja voi kerätä ja ilmoittaa 100 pistettä useamman kerran kesän aikana.

Pelaa 100 pistettä-tuloksien lähettäneiden kesken suoritetaan kuukausittain neljä palkintoarvontaa kesä-lokakuussa. Lisätietoa tästä

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset tapahtumiin ja kisoihin:

 • Nexgolf
 • Caddiemaster

 

 

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

25.05.2019 Alkeiskurssi 2 / PGA pro Jussi Miettinen (Tapahtuma)Ota lentävä lähtö uuden lajin harrastamiseen tulemalla peruskurssille. Opit kurssilla svingin, chipin, putin ja bunkkerilyönnin perusteet. Lisäksi käymme läpi yleiset säännöt ja lopuksi suoritamme kentällä pelikokeen. HUOM! Kurssin hintaan sisältyy vapaa pelioikeus kuukauden ajaksi Annilaan, jonka jälkeen teet päätöksen jatkosta! Aikataulu: la 25.5. klo 9-13 su 26.5. klo 9-13 Ota yhteyttä Annilaan puh. 015 335518 toimisto@annilangolfkeskus.net tai suoraan kurssin opettajaan ja varaa paikkasi pian, koska kurssit täyttyvät nopeasti! Parhaiten tavoitat opettajat sähköpostin välityksellä, laita viestiä ja tule mukaan! Jussi Miettinen, PGA professional jussi.miettinen@gmail.com 040 412 2201 Hinnat: 140 e aikuiset, juniorit 126 e Hintaan sisältyy kurssimailat, rangepallot ja green card -materiaalin. Maksuvälineinä käyvät myös yleisimmät liikuntasetelit ja Sporttipassi. Pukeudu sään mukaisesti, kengiksi sopivat tukevapohjaiset esim. urheilujalkineet. Kurssille mahtuu 9 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimimäärä 5 henkilöä Kokeilukuukauden jälkeen jäsenyys ja loppukauden pelimaksu yhteensä 259 e. Meille käy pelaamisen maksamiseen myös Smartum yms. liikuntasetelit ja -kortit sekä Sporttipassi. TULE MUKAAN JA ALOITA GOLF!

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset