Tutustumiskurssit ja Green Card kaudella 2020

Tutustumiskurssit ja Green Card

 

Golf-Porrassalmi ry täyttää tänä vuonna 30. Tämän kunniaksi päätimme tarjota golfiin tutustumiskursseja hintaan 30 euroa/hlö! Kurssin päätteeksi voit suorittaa halutessasi Green Card-kokeen ilman erillistä veloitusta.

Tutustumiskurssit järjestetään Annilan Golfkeskuksessa Mikkelissä.  Kurssille voi tulla kuka tahansa aiemmasta golfkokemuksesta riippumatta. Kurssilla opitaan ohjaajan johdolla lyönnin ja lähipelin perusteet sekä tärkeimmät sääntöjä ja golfkäyttäytymistä koskevat asiat, joita pelaaja golfkentällä tarvitsee. Kurssin käynyt pystyy pelaamaan kentällä turvallisesti ja jouhevasti, myös omatoimisesti.

Green card

 Kurssilla suoritetaan golfin ”ajokortti” eli green card. Green cardin suorituksessa painotetaan pelaajan ymmärrystä pelin sujuvuudesta ja turvallisuudesta sekä kentän kunnosta huolehtimisesta (lyöntijälkien korjaaminen). Sääntöjä ei tarvitse osata täydellisesti vaan riittää, että ymmärtää perusteet.

 

GREEN CARD –SUORITUKSESSA VARMISTETAAN, ETTÄ PELAAJA:

  • kykenee pelaamaan ja etenemään sujuvasti golfkentällä;
  • hallitsee pelin turvallisuuteen liittyvät keskeiset asiat;
  • tuntee keskeisimmät sääntöasiat teorian tasolla ja
  • ymmärtää, mistä tasoitusjärjestelmässä on lähtökohtaisesti kysymys

 

Kurssit järjestetään Annilan Golfkeskuksessa seuraavasti;

Kurssi 1.                    16.5.         lauantai                      klo 10-16 – TÄYNNÄ

Kurssi 2.                    21.5.         torstai                         klo 10-16 – TÄYNNÄ

Kurssi 3.                    26.5.         tiistai                          klo 17-20  ja  27.5. keskiviikko klo 17-20 – TÄYNNÄ

Kurssi 4.                     6.6.          lauantai                      klo 10-16  – TÄYNNÄ

Extra kurssi               7.6.           sunnuntai                  klo 10-16  TÄYNNÄ

Kurssi 5.                     9.6.          tiistai                           klo 17-20 ja 10.6. keskiviikko klo 17-20  TÄYNNÄ

 

Kurssi maksaa osallistujalle 30 €.

Saat Green Cardin suorittamisen jälkeen koejäsenyyden golfseuraamme kuukaudeksi, jonka aikana voit syventää lajiin tutustumista ja saat pelata toukokuun aikana käydyn kurssin jälkeen Annilan Golfkeskuksessa yhden kuukauden ajan veloituksetta klo 17 jälkeen. Kesäkuun kurssin käyneille on veloitukseton pelioikeus voimassa kesäkuun loppuun saakka. Mikäli golfista tulee uusi harrastuksesi ja haluat pelata eri kentillä, tulee sinun liittyä johonkin golfseuraan. Juhlavuoden tarjouksena Golf-Porrassalmi ry:n jäsenyys maksaa tutustumiskurssin käyneelle uudelle golfarille 30 euroa (normaalisti 95 €) ja loppukauden pelioikeus Annilaan kokeilujakson jälkeen 200 e (HUOM! hinnat uusille harrastajille).

Kurssilla ei tarvita mitään välineitä tai erikoisia varusteita. Pukeutuminen lämpimästi sään mukaan. Vaatteiden on hyvä olla mukavat ja joustavat.

Lisätietoja numerosta 015 335518 tai sähköpostilla golf-porrassalmi@annilangolfkeskus.net

 

Ilmoittaudu sähköpostilla toimisto@annilangolfkeskus.net.

Kurssi järjestetään osoitteessa Annilan Golfkeskus, Porrassalmentie 19, 50700  Mikkeli. Kurssin järjestää Golf-Porrassalmi ry.

Voimme järjestää kursseja myös kaveri- tai työryhmälle. Kurssin ajankohta voidaan sopia.

Tervetuloa mukaan!

 

Jarmo Suvisuo

Golf-Porrassalmi ry

Puheenjohtaja

 

.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

03.06.2020 ViikkokilpailuOsallistumisoikeus: GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Osallistumismaksu on 5 e / startti, joka LASKUTETAAN pelin jälkeen viikottain (sähköinen laskutus). Sarjat: Miehet ja naiset pistebogey ilman tasoitusrajaa. Miehet pelaavat keltaiselta tiiltä. M 65 voivat halutessaan pelata punaiselta tiiltä. Naiset pelaavat punaiselta tiiltä. Pelaajan, jonka tasoitus on 36 tai enemmän, on pelattava punaiselta tiiltä. Keskeytys tai palauttamatta jätetty kortti => tulos on 0 pistettä. Kilpailupäivän voi valita niin että se on keskiviikko tai torstai. Kilpailukausi alkaa 20.5ja päättyy 3.9 (16 viikkoa). Pelin voi suorittaa vapaasti k.o. päivän aikana. Pelaaja saa pelata samalla viikolla molempina päivinä, tällöin pitää maksaa jokaisesta kierroksesta osallistumismaksu. Paras tulos viikolta jää voimaan.Samalla on sallittua osallistua toiseen LYÖNTIPELIKILPAILUUN. Lyöntipelikilpailua ja reikäpeliä ei voi pelata samalla kertaa, koska säännöt ovat näissä pelimuodoissa merkittävästi erilaiset.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset