Yhdistyksen toimintasuunnitelma 2018

 

Golf-Porrassalmi ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2018

 

Seuran tehtävänä on huolehtia jäsentensä eduista sekä Suomen Golfliitossa että golfyhteisössämme. Tämä saavutetaan osallistumalla SGL:n kevään ja syksyn liittokokouksiin, Itä- Suomen alueen toimintaan, kuten joka syksyiseen Kaupunkiotteluun sekä yhteistyöllä kenttäyhtiön Saimaa Golf Oy:n kanssa.

Jäsenmäärän kasvuun panostamme erilaisilla tapahtumilla, joista voisi mainita mm. kansallisen golfviikon kesäkuun alussa. Talousarvio on tehty nykyiseen jäsenmäärään perustuen, joten kaikki uudet jäsenet mahdollistavat toiminnan lisääntymistä.

Junioreihin kohdistamme jo perinteisen 24h- tapahtuman, jossa pelataan vuorokauden ympäri keräten rahaa junioritoiminnalle. Tapahtumaa kehitellään koko jäsenistölle sopivaksi toiminnaksi. Suunnitteluasteella on myös toisenkin tapahtuman järjestäminen jonka tuotolla voidaan tukea meidän kilpailevien juniorien kilpailukautta.

Hyväntekeväisyysgolfia jatketaan, onhan sillä jo yli 25 vuoden perinne. Seitsemän vuotta on pelattu Hyvän Tuulen Golfia ja sen tuotto on ohjattu Mikkelin yläkoulujen tukioppilastoimintaan ja sen kehittämiseen Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mikkelin yhdistyksen kautta. Perinne jatkuu, mutta muuttanee muotoaan. Hallitus tekee päätöksen talven aikana edellisvuosien kokemusten perusteella.

Tiedotustoimikunta suunnittelee toistaiseksi yhden painetun jäsenlehden toimittamista. Ongelmana on kuitenkin ollut menneinä vuosina kirjoittajien ja ilmoitusten puute. Talven aikana hallitus tekee päätöksen siitä tuleeko painettu lehti keväällä vaiko ainoastaan ns. digilehtenä seuran kotisivuille.

Seuraan perustetaan uusi toimikunta: klubitoimikunta, jossa yhdistyy naistoimikunnan ja osa kilpailutoimikunnan tehtävistä. Uskomme tämän muutoksen koituvan koko jäsenistön eduksi mm. monipuolisempien tapahtumien muodossa.

Jäsenistön aktiivisuus ja yhteydenpito toimikuntiin mahdollistaa toimivan golfyhteisön.

 

Klubitoimikunta

 

Klubitoimikunta järjestäytyy ja luo itselleen toimintamallit vuoden 2018 aikana. Toimikunnan päätehtävänä on vahvistaa seuraan kuuluvien yhteisöllisyyttä. Klubitoimikunnan vastuulle kuuluvat mm aiempien seurascramblen ja perhe-/parikilpailujen järjestäminen, seuramatkojen suunnittelu ja toteuttaminen sekä aikaisemman naistoimikunnan muut kuin kilpailutoimikunnalle kuuluneet tapahtumajärjestelyt.

Klubitoimikunta suunnittelee ja toteuttaa kansalliselle golfviikolle sijoitettavat tapahtumat ja niistä tiedottamisen.

 

Kilpailutoimikunta

Kilpailutoimikunta vastaa seuran mestaruuskilpailujen (lyönti- ja reikäpelit), viikkokilpailujen ja muiden perinteisten kilpailujen järjestämisestä. Toimikunta toimii tiiviissä yhteistyössä klubitoimikunnan kanssa sen vastuulla olevien kilpailujen järjestämisessä.

Reikäpelikilpailuissa jatketaan kesällä 2017 testattua mallia ainakin ensimmäisten pelikierrosten pelaamiseksi toimikunnan nimeäminä päivinä. Pudotuspelivaiheet voidaan toteuttaa niin, että pelaajat sopivat itse pelipäivän ja pelaavat sen annettuun takarajaan mennessä.

Seuran lyöntipelimestaruuskilpailut järjestetään Suomen Golfliiton suosittelemassa viikonvaihteessa.

Lähipelirata rakennetaan ensimmäisen kerran kansallisella golfviikolla, jolloin painopiste on lähipelitestin tunnetuksi tekemisessä. Muut testipäivät ilmoitetaan hyvissä ajoin Annilan Golfkeskuksen tapahtumissa.

Seura järjestää seuratuomarikurssin keväällä 2018 Mikkelissä. Sääntökertausta jäsenistölle järjestetään kauden alkaessa.

Isännöintivastuullamme olevassa seuraottelussa Hartolaa vastaan tulee täyteen 20 vuotta, joka otetaan huomioon ottelun järjestelyissä. Vierasottelumme suuntautuu Kerigolfiin. Ryder Cup pelattaneen vakiintuneen tavan mukaan, joukkuepelit MG:llä ja singelit Annilassa.

Kilpailutoimikunnan puheenjohtaja valitsee toimikunnan jäsenet. Toimikunta kokoontuu suunnittelemaan kesän kilpailut, päivittämään kilpailumääräykset, päättämään budjetin yksityiskohdista sekä suorittamaan reikäpelikisojen arvonnat.

Kapteeni osallistuu kapteenien päiville.

  

Senioritoimikunta

Senioritoimikunnan järjestämiin tapahtumiin syntyy osallistumisoikeus sinä vuonna, kun henkilö täyttää 50 vuotta.

Talven aikana osallistutaan Kunto Golfiin Kyyhkylässä sekä SGS:n talvipäiville tammikuussa Vierumäellä.

Pelataan vuotuiset seuraottelut:

Kotikentällä GP-IG, GP-KGolf, GP- JG, GP-MG

Vierailemme IG-GP, KeG-GP, HaGK-GP, MG-GP

Otamme osaa SGS:n Kesäpäiville heinä / elokuussa, paikka on vielä avoin.

Osallistumme seuran mestaruuskilpailuihin, myös Senioreiden Alue Tour kuuluu kilpailuohjelmaamme.

Järjestämme seuramme senioreille kuukausikilpailut kesän aikana pelimuotona pistebogey, yleinen sarja. Kilpailukauden päätöskisa Ruskagolf syyskuun puolivälissä.

Yhteydenpito naapuriseuroihin ja Suomen Golfsenioreihin on välttämätöntä myös vuonna 2018.

 

Junioritoimikunta

 Seuran junioritoimintaa jatketaan sopimuspohjaisesti Savon Golftiimi Oy:n kanssa ja yhteistyössä Mikkelin Golfin kanssa. Toimintaa vakiinnutetaan ja vakioidaan kattamaan ympärivuotisen harjoittelun ja kilpailemisen. Harjoitusryhmiin liittyvä lapsi tai nuori voi valita ikänsä ja pelitaitojensa puolesta sopivan ryhmän. Ryhmästä toiseen siirtyminen tapahtuu joustavasti. SGT:lta hankittavan valmennuksen kulut katetaan valmennusmaksuilla. Seuran tuki ohjataan kesäkauden kilpailuista aiheutujen kulujen korvaamiseen.

Kesäkauden toiminta painottuu aiempaa enemmän kilpailuihin ja peliharjoituksiin, joista saadaan kehittämiskohteet ja motivaatio tekniikkaharjoituksiin. Tiedottamista Kaakkois-Suomen junnutourin, Futuretourin, Junior Challengetourin, MNG:n ja seuran omista kilpailuista terävöitetään. Yhteiskuljetuksia tuetaan junioritoimikunnan varojen puitteissa niiden kilpailujen osalta, jotka eivät sisälly seuran matkustussäännössä lueteltuihin kilpailuihin.

Junioritoimintaa tuetaan osallistumalla 24h junioritoiminnalle –tapahtumaan. Tapahtumasta kertyvät varat kohdistetaan nuorten kilpailutoiminnasta aiheutuviin kuluihin.

Nuorten ohjaamisesta kiinnostuneita aikuisia tarvitaan edelleen ja seura tukee uusien ohjaajien integroitumista mukaan toimintaan. Nuoria harjoituksiin tuoville vanhemmille järjestetään halukkuuden mukaan ohjaajataitojen ja omien pelitaitojen kehittämiseen liittyvää harjoittelua. Tavoitteena on tarjota yhä useammalle mahdollisuus mielekkääseen perhe-golfiin.

Koululuokkien tutustumista lajiin jatketaan yhteistyössä koulujen kanssa budjetin asettamin rajoituksin.

Yhteistyöllä pelaajien, ohjaajien, valmentajien, vanhempien ja muiden toimihenkilöiden kanssa toiminnasta saadaan entistä tehokkaampaa, innostavampaa ja laadukkaampaa.

 

Kenttä- ja tasoitustoimikunta

Toimikunta huolehtii, että jäsenten tasoitukset sekä kentän merkinnät ovat ajan tasalla. Kenttä on slopattu uudelleen syksyllä 2017. Toimikunta huolehtii yhdessä kenttäyhtiön kanssa, että uudet taulukot ja muut slopaukseen vaikuttavat asiat tehdään talven aikana valmiiksi kevättä varten. Toimikunta päivittää kauden alkuun mennessä väylien hcp-lukemat tilastojen perusteella. Toimikunta tekee kauden aikana yhdessä kenttäyhtiön ja -henkilökunnan kanssa tarvittavia toimia kentän pelattavuuden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

 

Tiedotustoimikunta

Seura julkaisee tulevana kautena yhden jäsenlehden alkukesästä joko printti- tai digiversiona. . Jäsentiedotteita lähetetään Postiviidakon välityksellä säännöllisesti tarpeen mukaan. Jäsenille tiedotetaan toiminnasta tarpeen mukaan myös facebookin välityksellä.

 

Kuntogolf

Kaudella 2018 jatketaan kuntogolftoimintaa Kyyhkylän fysiatrianosastolla ohjattuna kuntosalitoimintana ja allasvoimisteluna. Ryhmät toimivat talvella ja syksyllä n. 15 henkilön ryhmissä.

 

Golf-Porrassalmi ry

Hallitus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

18.08.2018 GP Mestaruus M50 36 rGolf-Porrassalmi ry:n mestaruuskilpailut. Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä. Miehet pelaavat keltaiselta tiiltä, 18 reikää la 18.8. ja su 19.8. 18 reikää. Pelimuotona lp scr. Kilpailuun ei voi esittää lähtöaikatoiveita.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset