24h junioritoiminnan hyväksi 26.-27.6.2017

27.06.2017

dumDum, dum dum, älä droppaa mun tunnelmaa…

Rajuilmakin kiersi 24h Golf-tapahtuman. Junioritoiminnan hyväksi, tietenkin.

Mutta hännät kastelivat.

Edellisvuoden kokemuksilla terästetyn nelikon Jarkko Vahvaselkä, Antti Tunkkari, Ville Vilen, Marko Taavitsainen auringon tarkka suunnitelma vuorokauden peleiksi näytti romuttuvan jo ennen liikkeellelähtöä ukkosen ja raekuurojen ansiosta. Toisin kuitenkin kävi, onneksi. Ilmojen haltijat päättivät sittenkin armahtaa tapahtuman (ja osallistujat) ja ainoastaan säikyttelivät extreme-ryhmäämme lähdön tapahtuessa. Muutoinkin keli oli edellisvuosiin nähden suorastaan suotuisa.

DSC045302DSC045502loppu2

Viisi kierrosta vastaa matkassa maratonin kävelemistä

Extreme-golf on pitkäkestoinen, golfille ominaisella tavalla fyysinen suoritus, joka pistää kehon ja keskittymisen koville.  Tarkkuuslajille tyypilliset seikat korostuvat valvomisen pitkittyessä.  Pelaajan tekemät ratkaisut eivät välttämättä kestä enää päivänvaloa ja käskyjen välittyminen ”suorittavaan portaaseen” voi olla ajoittain vähintäänkin haasteellista. On totta, että maraton rasittaa hengitys- ja verenkiertoelimiä, mutta toisaalta, montako kertaa maratoonari kyykistyy ”kierroksensa” aikana tiiaamaan ja merkitsemään palloa, montako swingiä tai hartiakiertoa hän tekee suorituksensa aikana jne? Vertailu ei ole ehkä tarpeen tai järkevääkään, ja matkan rasituksethan tietävät vain ne, jotka ovat leikkiin lähteneet.

Edellisvuoden tapaan extreme-joukko kiersi kaikkiaan viisi kierrosta, ja työsti uudeksi ennätykseksi kaikkiaan 147 paria sekä 18 birdieta. Hyvän asian vuoksi.

Kotisivuille yksi kuva jos resoluutio riittääIMG_20170627_0427122

 

Tukijoukot komppaavat

Extreme-golfareille se kunnia mikä heille kuuluu, mutta kentällä oli muitakin hyvän asian eteen puurtaneita. Seuran hallitus asetti jälleen rytmiryhmiä kiertämään kenttä sopivin väliajoin ja kukin omilla tavoitteillaan. Erityisesti lady-golfarimme ovat sisäistäneet tapahtumaan liittyvän hyvän tahdon viestin. Tapahtuma antaa myös hyvän syyn ja harvinaisen mahdollisuuden lähteä liikkeelle mitä ihmeellisimpinä kellonaikoina. Suomen kaunis suvi avautuu pelikierroksella aivan uudella tavalla. Lisäksi kenttä tuntuu rullaavan hyvin esimerkiksi puolen yön maissa…:)

Kiitokset kaikille tukijoille, LähiTapiolalle, Marski Datalle, Savon Golftiimille ja kaikille kierroksistaan tukimaksun maksaneille yksittäisille henkilöille. Mainittakoon vielä, että edellisvuoden tapana oli Ville Vilen kerännyt Kehä III:n sisäpuolelta mukavan tukisumman tukikassaamme.

Saimaa Golf Oy:lle kiitokset pelaajille osoitetusta avusta.

Pelaajien ja toimikunnan puolesta isot Kiitokset kaikille mukana olleille.

 

– Jukka Röyti –

24h junnugolf

 

Ohessa valokuvia muutamista kirittäjäryhmistä:

 

IMG_20170626_185208_resized_20170627_041254356220170626_2130002dav

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

13.07.2024 MP Golf 2024Kutsukilpailu.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset