24h junioritoiminnan hyväksi 26.-27.6.2017

27.06.2017

dumDum, dum dum, älä droppaa mun tunnelmaa…

Rajuilmakin kiersi 24h Golf-tapahtuman. Junioritoiminnan hyväksi, tietenkin.

Mutta hännät kastelivat.

Edellisvuoden kokemuksilla terästetyn nelikon Jarkko Vahvaselkä, Antti Tunkkari, Ville Vilen, Marko Taavitsainen auringon tarkka suunnitelma vuorokauden peleiksi näytti romuttuvan jo ennen liikkeellelähtöä ukkosen ja raekuurojen ansiosta. Toisin kuitenkin kävi, onneksi. Ilmojen haltijat päättivät sittenkin armahtaa tapahtuman (ja osallistujat) ja ainoastaan säikyttelivät extreme-ryhmäämme lähdön tapahtuessa. Muutoinkin keli oli edellisvuosiin nähden suorastaan suotuisa.

DSC045302DSC045502loppu2

Viisi kierrosta vastaa matkassa maratonin kävelemistä

Extreme-golf on pitkäkestoinen, golfille ominaisella tavalla fyysinen suoritus, joka pistää kehon ja keskittymisen koville.  Tarkkuuslajille tyypilliset seikat korostuvat valvomisen pitkittyessä.  Pelaajan tekemät ratkaisut eivät välttämättä kestä enää päivänvaloa ja käskyjen välittyminen ”suorittavaan portaaseen” voi olla ajoittain vähintäänkin haasteellista. On totta, että maraton rasittaa hengitys- ja verenkiertoelimiä, mutta toisaalta, montako kertaa maratoonari kyykistyy ”kierroksensa” aikana tiiaamaan ja merkitsemään palloa, montako swingiä tai hartiakiertoa hän tekee suorituksensa aikana jne? Vertailu ei ole ehkä tarpeen tai järkevääkään, ja matkan rasituksethan tietävät vain ne, jotka ovat leikkiin lähteneet.

Edellisvuoden tapaan extreme-joukko kiersi kaikkiaan viisi kierrosta, ja työsti uudeksi ennätykseksi kaikkiaan 147 paria sekä 18 birdieta. Hyvän asian vuoksi.

Kotisivuille yksi kuva jos resoluutio riittääIMG_20170627_0427122

 

Tukijoukot komppaavat

Extreme-golfareille se kunnia mikä heille kuuluu, mutta kentällä oli muitakin hyvän asian eteen puurtaneita. Seuran hallitus asetti jälleen rytmiryhmiä kiertämään kenttä sopivin väliajoin ja kukin omilla tavoitteillaan. Erityisesti lady-golfarimme ovat sisäistäneet tapahtumaan liittyvän hyvän tahdon viestin. Tapahtuma antaa myös hyvän syyn ja harvinaisen mahdollisuuden lähteä liikkeelle mitä ihmeellisimpinä kellonaikoina. Suomen kaunis suvi avautuu pelikierroksella aivan uudella tavalla. Lisäksi kenttä tuntuu rullaavan hyvin esimerkiksi puolen yön maissa…:)

Kiitokset kaikille tukijoille, LähiTapiolalle, Marski Datalle, Savon Golftiimille ja kaikille kierroksistaan tukimaksun maksaneille yksittäisille henkilöille. Mainittakoon vielä, että edellisvuoden tapana oli Ville Vilen kerännyt Kehä III:n sisäpuolelta mukavan tukisumman tukikassaamme.

Saimaa Golf Oy:lle kiitokset pelaajille osoitetusta avusta.

Pelaajien ja toimikunnan puolesta isot Kiitokset kaikille mukana olleille.

 

– Jukka Röyti –

24h junnugolf

 

Ohessa valokuvia muutamista kirittäjäryhmistä:

 

IMG_20170626_185208_resized_20170627_041254356220170626_2130002dav

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset