Antti Valjakan kuulumisia!

03.07.2018

Antti, olit alkuvuoden Utin Jääkärirykmentissä varusmiespalveluksessa. Miten pystyit harjoittelemaan ja valmistautumaan kesän kilpailukauteen? 

Olin varusmiespalveluksessa 18.1 – 21.6. Anoin harjoitusvapaita talvikuukausin. Pystyin käymään Kouvolan kuplahallissa treenaamassa muutaman kerran viikossa. Keväämmällä Koski -Golfissa enemmän. Myös fysiikkaa pystyin treenaamaan Utin liikuntahallilla ja kotona lomilla.

Kausi käynnistyi hyvin ja voitit Catmandoo FJT:n toisen osakilpailun. Sitten jouduit jättämään yhden osakilpailun väliin loppusodan vuoksi. 21 vuotiaiden SM-lyöntipeleissä Vaasassa tuli sijoitukseksi jaettu 14s. Tuliko SM-kisat liian aikaisin ja mitä voit kertoa Vaasan kilpailusta?

Kausi lähti tosiaan hyvin käyntiin Lakesidesta. Vaasan lyöntipelissä yleensä lyöminen oli huonoa. Lähipeli ja puttaaminen oli kuitenkin hyvää. Viimeisenä päivänä lisähaasteita toi todella kova tuuli.

Mitkä ovat päätavoitteet tästä eteenpäin. Lyhyellä aikavälillä ja muuten?

Tämän kesän yritän kovasti treenata. Enää ei keskitytä niinkään paljon tekniikkaan. Yritän vain saada mahdollisimman paljon toistoja eri osa-alueilla. Päätavoitteena tänä kesänä on, että kierrokset olisivat tasaisia eikä hyvän ja huonon päivän erot olisivat niin suuret. Tätä kautta pyrin saamaan hyviä sijoituksia.

Mitä muuta kuin golfia kuuluu elämääsi tällä hetkellä?

Armeijan jälkeen menin isäni liikkeeseen töihin, että saisin rahaa. Tarvitsen mm. palloja kun tuntuu, että menee liikaa metsiin ja lampiin

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset