Antti Valjakan kuulumisia!

03.07.2018

Antti, olit alkuvuoden Utin Jääkärirykmentissä varusmiespalveluksessa. Miten pystyit harjoittelemaan ja valmistautumaan kesän kilpailukauteen? 

Olin varusmiespalveluksessa 18.1 – 21.6. Anoin harjoitusvapaita talvikuukausin. Pystyin käymään Kouvolan kuplahallissa treenaamassa muutaman kerran viikossa. Keväämmällä Koski -Golfissa enemmän. Myös fysiikkaa pystyin treenaamaan Utin liikuntahallilla ja kotona lomilla.

Kausi käynnistyi hyvin ja voitit Catmandoo FJT:n toisen osakilpailun. Sitten jouduit jättämään yhden osakilpailun väliin loppusodan vuoksi. 21 vuotiaiden SM-lyöntipeleissä Vaasassa tuli sijoitukseksi jaettu 14s. Tuliko SM-kisat liian aikaisin ja mitä voit kertoa Vaasan kilpailusta?

Kausi lähti tosiaan hyvin käyntiin Lakesidesta. Vaasan lyöntipelissä yleensä lyöminen oli huonoa. Lähipeli ja puttaaminen oli kuitenkin hyvää. Viimeisenä päivänä lisähaasteita toi todella kova tuuli.

Mitkä ovat päätavoitteet tästä eteenpäin. Lyhyellä aikavälillä ja muuten?

Tämän kesän yritän kovasti treenata. Enää ei keskitytä niinkään paljon tekniikkaan. Yritän vain saada mahdollisimman paljon toistoja eri osa-alueilla. Päätavoitteena tänä kesänä on, että kierrokset olisivat tasaisia eikä hyvän ja huonon päivän erot olisivat niin suuret. Tätä kautta pyrin saamaan hyviä sijoituksia.

Mitä muuta kuin golfia kuuluu elämääsi tällä hetkellä?

Armeijan jälkeen menin isäni liikkeeseen töihin, että saisin rahaa. Tarvitsen mm. palloja kun tuntuu, että menee liikaa metsiin ja lampiin

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset