Askel eteenpäin − Antti Valjakka Finnish Tourille kaudella 2018

23.09.2017

 

Antti Valjakka saavutti pelioikeuden Finnish Golftourin kaudelle 2018 sijoittumalla kiertueen karsintakilpailussa jaetulle 17:nnelle sijalle. Peuramaalla käydyssä kilpailussa Antti oli avauspäivästä lähtien kiinni pelioikeuteen oikeuttavasta sijoituksesta, joten hänellä oli varaa varmistella kolmipäiväisen karsinnan päätöspäivänä. Kierrostulokset olivat 75, 78 ja 80.

Kilpailukausi 2018 on Antille työn täyteinen, kun Finnish Tourin lisäksi kalenteriin kuuluvat vielä myös Finnish Juniortourin kilpailut.

Annilan golfyhteisö onnittelee ja kannustaa!

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset