Golf-aiheisten laulujen sanoituskilpa – haaste

26.06.2015

”GOLFIA JA MUSIIKKIA”, GOLF-AIHEISTEN LAULUJEN SANOITUSKILPA

Golf-Porrassalmen puheenjohtaja Matti Suistomaa kertoi viime syksyn GPosti-lehdessä 2/2014, s. 27 golf- ja lauluharrastuksistaan. Samalla hän haastoi kaikki GP:n jäsenet ja muut GPostin lukijat golf-aiheisten laulujen, ”karonkkalaulujen” sanoituskilpaan. Matti lupasi esittää hänelle lähetetyt sanoitukset Golf- Porrassalmen 25-vuotisjuhlassa. Juhlat pidetään todennäköisesti lokakuussa.

Karonkkalaulujen sanoitus on virkistävää ja hauskaa. Innostuin siitä heti luettuani Matin ”UUSI DRAIVERI” -laulun. Haastan nyt puolestani kaikkia muitakin sanoituskilpaan mukaan.

Onerva Haikarainen

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

07.03.2024 Joogaa golfareille (Tapahtuma)Jooga auttaa sinua lisäämään liikkuvuutta, lihaskuntoa ja tasapainoa. Tämä tilaisuus sopii aloittelijoille ja joogaa aiemmin harrastaneille niin miehille kuin naisille ikään katsomatta. Tilaisuuden ohjaajana toimii kokenut joogavalmentaja Kimmo Hänninen. Sinulla tarvitsee olla mukana rento vaatetus. Kaiken muun saat lainaksi paikan päällä. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Osallistumismaksu 5 e/ kerta, laskutus Nexgolfin kautta. Paikka Yogasoul, Maaherrakatu 21, Mikkeli. 7.3. klo 19.00-20.30

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset