Golf-aiheisten laulujen sanoituskilpa – haaste

26.06.2015

”GOLFIA JA MUSIIKKIA”, GOLF-AIHEISTEN LAULUJEN SANOITUSKILPA

Golf-Porrassalmen puheenjohtaja Matti Suistomaa kertoi viime syksyn GPosti-lehdessä 2/2014, s. 27 golf- ja lauluharrastuksistaan. Samalla hän haastoi kaikki GP:n jäsenet ja muut GPostin lukijat golf-aiheisten laulujen, ”karonkkalaulujen” sanoituskilpaan. Matti lupasi esittää hänelle lähetetyt sanoitukset Golf- Porrassalmen 25-vuotisjuhlassa. Juhlat pidetään todennäköisesti lokakuussa.

Karonkkalaulujen sanoitus on virkistävää ja hauskaa. Innostuin siitä heti luettuani Matin ”UUSI DRAIVERI” -laulun. Haastan nyt puolestani kaikkia muitakin sanoituskilpaan mukaan.

Onerva Haikarainen

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset