Lähde mukaan kierrokselle Kansallisella Golfviikolla 6.-10.6.2016

20.05.2016

Oletko harkinnut golfia harrastukseksi, mutta et tiedä, mistä lajissa oikeasti on kysymys?

Lähde kiertämään Annilan golfkenttä kokeneen pelaajan seurassa. Kierroksen aikana kävelet vajaat 10 kilometriä ja samalla voi kysyä sinua askarruttavat kysymykset. Päivän aikana saat myös tietoa siitä, miten lajin voi aloittaa Mikkelissä.

Soita Annilan golfkeskukseen (puh. 015 335 446), niin katsotaan sopiva lähtöaika ja caddiemaster järjestää sinulle pelaavan oppaan.

Golfiin ja golfareihin liittyy paljon uskomuksia ja väittämiä. Tule itse toteamaan, mikä on totta ja mikä tarua!

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset