Golf-Porrassalmen jäsenille GoGolfin jäsenyys veloituksetta

04.03.2020

GoGolf-jäsenyyden aktivointi

Seuramme jäsenmaksuun kuuluu tänä vuonna GoGolf-jäsenyys (ilman GoGolf-lehteä) ja sen edut ovat hyödynnettävissä GoGolfin verkkosivuille kirjautumalla. GoGolf-seurajäsenen edut vuonna 2020:
  • HIO-vakuutus by Pohjantähti
  • Suomen parhaat green fee -edut
  • Golfskyn ja Golfreseptin vaihtuvat jäsenedut
  • GoGolf Range -tuotteet -10%
  • GoGolf-lehti erikoishintaan

GoGolf lähettää lähipäivinä vuoden 2020 jäsenmaksun maksaneille jäsenillemme aktivointilinkin jäsenrekisterissä oleviin sähköpostiosoitteisiin. Sähköpostin otsikko: GoGolf | GoGolf jäsenetu.
Aktivointilinkki johtaa sivulle joka tarjoaa kaksi vaihtoehtoa:

  1. Liitä jäsenyys jo olemassa oleville GoGolf-tunnuksille kirjautumalla sisään tästä. Ohje: kirjaudu sisään tunnuksillasi. Klikkaa “Kirjaudu sisään”.
  2. Luo uudet GoGolf-tunnukset ja liitä jäsenyys siihen rekisteröitymällä tästä. Ohje: Luo uusi käyttäjätunnus ja salasana. Klikkaa  “Luo uusi käyttäjätili”.

Sen jälkeen tulee tieto: Käyttäjälle on nyt luotu GoGolf-jäsenyys. Voit tarkistaa jäsenyyden voimassaolon kohdassa “Oma käyttäjätilini”: Jäsenyys voimassa 31.12.2020 asti.

Jos et ole vielä maksanut seuran jäsenmaksua, teeethän sen pian, niin saat jonkin ajan kuluttua aktivointilinkin ja pääset rekisteröitymään GoGolf-jäseneksi!

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset