Golf-Porrassalmen syyskokous 3.10.2020

04.10.2020

Golf-Porrassalmi ry:n syyskokous pidettiin lauantaina 3.10.2020 hieman poikkeuksellisissa varustuksissa: osallistujille jaettiin kasvomaskit, joita kaikki vastuullisesti myös käyttivät. Kokoukseen oli mahdollista osallistua myös Teams-etäyhteyden välityksellä, ja jotkut tämä mahdollisuutta käyttivätkin.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Erkki Utriainen ja sihteerinä toimi Anneli Kaikkonen. Sääntömääräisen syyskokouksen asialistalla oli yhdistyksen hallituksen puheenjohtajan ja erovuoroisten jäsenien valinta seuraavaksi kahdeksi vuodeksi sekä tulevan kauden 2021 toimintasuunnitelman ja  talousarvion vahvistaminen.

Yhdistyksen puheenjohtajan on toiminut Jarmo Suvisuo, joka ilmoitti halustaan jatkaa toimessa kahdella tulevalla kaudella. Jarmo Suvisuo valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi kahdelle seuraavalle vuodelle. Erovuoroisten hallituksen jäsenien tilalle valittiin seuraavasti: erovorossa olivat Jukka Pajulahti, Anneli Kaikkonen, Jukka Röyti ja Tapio Perko sekä varajäsenenä Antti Rasanen. Uusiksi jäseniksi valittiin Jukka Pajulahti, Anneli Kaikkonen, Tapio Perko ja Harri Marjala (u) sekä varajäseneksi Meri Manninen (u).

GP:n hallitus kaudella 2021: pj Jarmo Suvisuo, jäsenet:  Jukka Pajulahti, Mari Syväoja, Tapio Perko, Harri Marjala, Petra Miller, Heikki Kasila ja Anneli Kaikkonen. Varajäseninä toimivat Meri Manninen ja Sinikka Hiidenmaa. Toimikuntien vetäjät valitaan myöhemmin järjestäytymiskokouksen yhteydessä. Toiminnantarkastajaksi valittiin Ari Tiainen ja varatoiminnantarkastajaksi Risto Jukarainen.

Kokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma sekä budjetti tulevalle kaudelle, ja se vahvistettiin toimikuntien puheenjohtajien esitysten mukaisesti. Tulos 2021 budjetoitiin tappiolliseksi tällä kaudellä pidettäväksi tarkoitetun ja ensi kaudelle siirrettyn 30-vuotisjuhlien vuoksi.

Kokouksen jälkeen osallistujia odotti maukas kartanon noutopöytä, josta päästiinkin palkintojen jakoon.

Ansioituneet seuran mestaruuskilpailujen ja reikäpelien voittajat saivat palkintonsa, voittajat 2020:

Seuran mestaruus lyöntipeli, scr

Miehet 54 r, Eelis Välisaari

Naiset 36 r scr, Anni Valjakka

Naiset 36 r, pb Mari Syväoja

M50 36 r, Harri Marjala

M65 36 r, Matti Manninen

Reikäpeli, mestaruus: miehet Jari Naakka ja naiset Taina Arola-Parkkinen

Reikäpeli Annilan mestaruus, tasoituksellinen reikäpeli: Mari Syväoja

Shoot Outin voitti tällä kaudelle Olli Kumela.

Puheenjohtajan valitseman Vuoden Kellokas-pystin sai Jukka Röyti. Kapteenit valitsivat Kapteenin Kannun saajaksi caddimasterimme Petri Piispan mm. loistavasta palveluasenteesta jäsenistöä kohtaan.

 

Kauden 2020 hallitus ja koko Annilan väki kiittävät osallistujia ja toivottavat kaikille hyvää syksyn jatkoa!

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset