Golf-Porrassalmi ry:n syyskokouskutsu 2014

12.09.2014

Sääntömääräinen syyskokous pidetään Annilassa lauantaina 4.10.2014 klo 16.30.

 

Syyskokouksessa käsitellään seuran sääntömääräiset kokousasiat.

Kokouksen jälkeen jaetaan seuran mestaruuskisojen ja reikäpelien sekä Shoot out:in palkinnot sekä ”Kapteenin Kannu” ja puheenjohtajan valitsemalle ansioituneelle ”Vuoden Kellokas” –kiertopalkinto.

Järjestämme samalla jäsenillemme scramble kisan. Kilpailu alkaa klo 11.00 yhteislähtönä, parit arvotaan. Kilpailun ilmoittautuminen normaalisti ennakkoon. Ilmoittautuminen vahvistetaan kisa-aamuna caddiemasterille klo 10.00 mennessä, jonka jälkeen suoritetaan peliparien arvonta.

Golfseuramme tarjoaa kilpailu- ja kokousväelle ruokailun syyskokouksen jälkeen.

Ilmoittautumiset kokoukseen ja/tai kilpailuun 30.9.2014 mennessä Annilaan, puh. 015-335 518 tai 015-335 446, email   golf-porrassalmi@annilangolfkeskus.net.  Mikäli ilmoittaudut sekä kilpailuun että kokoukseen voit tehdä sen myös Nexgolfin kautta jäsentunnuksillasi.

Kilpailuun otetaan enintään 92 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan!

Golf-Porrassalmi ry:n hallitus

GOLF-PORRASSALMI RY

 

 

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 4.10.2014

Paikka: Annilan kartano klo 16.30

ESITYSLISTA        

 1. Kokouksen avaus
 2. Valitaan kokoukselle
 • puheenjohtaja
 • sihteeri
 • kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
 • kaksi ääntenlaskijaa
 1. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 2. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 3. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis-, kannatus- ja jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle vuodelle
 4. a) Valitaan hallituksen puheenjohtaja
 1. Valitaan hallituksen jäsenet ja varajäsen erovuoroisten tilalle
 1. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja seuraavalle kalenterivuodelle
 2. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
 3. Kokouksen päättäminen

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset