Golfyhteisömme on siirtynyt sähköiseen laskutukseen

26.02.2016

Tietoa laskutuksesta

SÄHKÖINEN LASKUTUS SÄÄSTÄÄ YMPÄRISTÖÄ

Golfyhteisömme mahdollistaa nyt myös sähköisen laskutuksen normaalin  paperilaskutuksen vaihtoehtona. Samalla laskupostituksen yhteydessä lähetettävät liitteet, esim. jäsen- ja osakastiedotteet tulevat sähköisesti.

Halutessasi laskut sähköisesti, käy laittamassa Nexgolfissa omiin  jäsentietoihisi ”kyllä” kohtaan ”Haluan vastaanottaa laskut sähköisesti”.  Samalla tarkista, että olet hyväksynyt sähköpostin vastaanoton seuralta.
Tarkista myös, että sähköpostiosoitteesi on oikein ja sellainen, jota  käytät. Jäsentiedoista löytyy myös kohta, jossa voit halutessasi valita  laskutukseen eri sähköpostiosoitteen kuin mihin normaalisti omat sähköiset jäsentiedotteet tulevat (esim. junnuille voi laittaa laskutussähköpostiksi vanhemman sähköpostiosoitteen). Muutokset tulevat voimaan välittömästi tallennettuasi ne, ja tämän jälkeen tulostuvat laskut, samoin laskujen yhteydessä tulostuva tiedote, saapuvat sähköisesti.

Valittuasi sähköisen laskutuksen, sinulle ei enää lähetetä postin  välityksellä erillistä paperista laskua. Sähköpostiisi tulee ilmoitus  laskun saapumisesta omiin jäsentietoihisi Nexgolfiin. Sähköpostista löytyy
myös kaikki laskun tiedot, joten sitä ei tarvitse välttämättä avata  tai tulostaa Nexgolfista. Mikäli avaat Nexgolfissa laskun ja liitekirjeen, aukeavat ne pdf-tiedostona, ja voit tulostaa ne tarvittaessa.

Mikäli et halua siirtyä sähköiseen laskutukseen, ei sinun tarvitse tehdä  mitään. Tällöin postitamme edelleen laskut sekä niiden mukana tulevat  tiedotteet perinteisen postin välityksellä.

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset