GP:lle uusia mestareita 2020

24.08.2020

GP:n mestaruuskisat 22.-23.8.2020

Golf-Porrassalmen mestaruuskisat  on pelattu ja uudet mestarit selvitetty 🏆.

Seuran mestaruuskilpailut pelattiin tänä viikonloppuna vaihtelevassa säässä – aurinkoisesta sateeseen ja taas aurinkoiseen. Kentällä ja klubilla oli mukava tunnelma ja väyliä pelattiin vielä uudestaan pihalla palautusjuomien äärellä.

Naisten scr-sarjan voitti Anni Valjakka (160) ja naisten pb-sarjan voitti Mari Syväoja tuloksella 70. Naisten tulokset kokonaisuudessaan löytyvät tästä

M50 voitti Harri Marjala (152), sarjan tulokset löytyvät tästä ja M65 voittajaksi pelasi Matti Manninen (155), sarjan tulokset tästä linkistä.

Miesten yleisen sarjan voitti kolmannelle kierrokselle takaa-ajoasemasta lähtenyt Eelis Välisaari tuloksella 229 🥇. Miesten yleisen sarjan tulokset löytyvät tästä .

Onnea palkitulle ja kiitos kaikille osallistujille!

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset