GP:n Ladyt Ruusukävelylle 14.5.2019

09.05.2019

GP:n Ladyt!

Kutsumme sinut iloisesti Ruusukävelyyn Mikkelissä 14.5. klo 17.15. 😍Tarkoituksena on, että tuomme kävellessämme esiin golf-harrastustamme ja sen monia terveysvaikutuksia (askelmäärät, kaloreiden kulutus, sosiaalinen merkitys, yhdessäolo jne.) ja tietenkin kumoamme ennakkoluuloja (mitä ne ovatkaan🤔)

Osallistumisen maksaa seura 10:lle ensiksi ilmoittautuneelle( ilm. Lispelle) ja osallistujat saavat tilaisuuden tuotepaketit. Vahva edellytys on, että kävely tehtään golfvarusteissa: vaatetus, bägi ja kärryt tai vaihtoehtoisesti kantobägi.

Tämä kokonaisuus on GP:n ja MG:n sekä Golfliiton yhteinen tempaus golfin hyväksi! Ruusukävelyn jälkeen järjestetään seuroissamme tutustusmistilaisuuksia golfia harkitseville ⛳️🏌️‍♂️. Nuo tutustumistilaisuudet ovat 17.5., 20.5. ja 22.5. klo 16 – 18.

Lisätietoja Lispe Laitinen, puh. 0403585696 email lispe.laitinen@surffi.fi

 

.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset