GP:n pelaajat menestyivät SSS Tourin kotikisassa

01.09.2021

Saimaa Senior Scramble Tourin viimeinen osakilpailu pelattiin Annilassa 26.8.. Kisa oli tiukka, sillä neljä ensimmäistä paria päätyivät 45 pisteeseen. Kisan voittivat kotiseuran Tapio Pyrhönen ja Harri Marjala pienimmillä tasoituksilla.

Kokonaistuloksissa he nousivat sijalle 3. Matit Valkonen ja Manninen olivat tänään pistein 42 sijalla 7. Kokonaistuloksissa hekin nousivat palkinnoille sijoittumalla seitsemänneksi.

Seurojen välisessä kisassa GP teki paluun Tourille ryminällä sijoittuen joukkuekilpailussa toiseksi vain 6 pistettä Imatralle hävinneenä.

Tämän päivän kilpailussa kymppisakissa olivat vielä viidentenä ollut pari Kyösti Ollikainen/Markku Ruotsalainen, kahdeksanneksi tulleet Jari Naakka/Jarkko Vahvaselkä sekä kymmenenneksi pelanneet Ari Karjola/Seppo Nykänen.

 

Ohessa vielä Harrin kommentit heidän pelistään.

Oli tosi tiukkaa, kun kisan 4 ensimmäistä paria päätyivät samaan 45 pisteeseen. Voitettiin pienimmillä tarkoilla tasoituksilla.

Saatiin hyvä alku upottamalla metrinen birkku heti ykkösväylällä. Seuraava birkku tuli jo kolmosella. 4:lla ja 5:lla pelastettiin parit 4 ja 5 metrisillä puteilla. Saatiin vähän sydämen tykytyksiä, mutta helpotti jatkaa, kun todettiin putterin olevan kuumana. Birkkuja taas 6:lle ja 10:lle sekä 13:lle ja 15:lle. Viimeiseen asti piti tsempata, kun vikalla väylällä oli pakko upottaa 2-metrinen. No se meni keskelle vaikka oli ennakkoa parin kupin verran. Tiedettiin kyllä tilanne tarkkaan seuraamalla Nexgolfin Appia joka väylän jälkeen.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset