GP:n pelaajat menestyivät SSS Tourin kotikisassa

01.09.2021

Saimaa Senior Scramble Tourin viimeinen osakilpailu pelattiin Annilassa 26.8.. Kisa oli tiukka, sillä neljä ensimmäistä paria päätyivät 45 pisteeseen. Kisan voittivat kotiseuran Tapio Pyrhönen ja Harri Marjala pienimmillä tasoituksilla.

Kokonaistuloksissa he nousivat sijalle 3. Matit Valkonen ja Manninen olivat tänään pistein 42 sijalla 7. Kokonaistuloksissa hekin nousivat palkinnoille sijoittumalla seitsemänneksi.

Seurojen välisessä kisassa GP teki paluun Tourille ryminällä sijoittuen joukkuekilpailussa toiseksi vain 6 pistettä Imatralle hävinneenä.

Tämän päivän kilpailussa kymppisakissa olivat vielä viidentenä ollut pari Kyösti Ollikainen/Markku Ruotsalainen, kahdeksanneksi tulleet Jari Naakka/Jarkko Vahvaselkä sekä kymmenenneksi pelanneet Ari Karjola/Seppo Nykänen.

 

Ohessa vielä Harrin kommentit heidän pelistään.

Oli tosi tiukkaa, kun kisan 4 ensimmäistä paria päätyivät samaan 45 pisteeseen. Voitettiin pienimmillä tarkoilla tasoituksilla.

Saatiin hyvä alku upottamalla metrinen birkku heti ykkösväylällä. Seuraava birkku tuli jo kolmosella. 4:lla ja 5:lla pelastettiin parit 4 ja 5 metrisillä puteilla. Saatiin vähän sydämen tykytyksiä, mutta helpotti jatkaa, kun todettiin putterin olevan kuumana. Birkkuja taas 6:lle ja 10:lle sekä 13:lle ja 15:lle. Viimeiseen asti piti tsempata, kun vikalla väylällä oli pakko upottaa 2-metrinen. No se meni keskelle vaikka oli ennakkoa parin kupin verran. Tiedettiin kyllä tilanne tarkkaan seuraamalla Nexgolfin Appia joka väylän jälkeen.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

29.05.2024 Metsäkeskus Golf

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset