Green Card kurssi 23.-24.8.2021

04.08.2021

Järjestämme vielä yhden peruskurssin iltakurssina edulliseen hintaan 30e. Kurssin päätteeksi voit suorittaa halutessasi Green Card-kokeen ilman erillistä veloitusta. Kurssille voi tulla kuka tahansa aiemmasta golfkokemuksesta riippumatta.
Kurssilla opitaan ohjaajien johdolla lyönnin ja lähipelin perusteet sekä tärkeimmät sääntöjä ja golfkäyttäytymistä koskevat asiat, joita pelaaja golfkentällä tarvitsee. Kurssin käynyt pystyy pelaamaan kentällä turvallisesti ja jouhevasti. Kurssilla suoritetaan golfin ns.ajokortti eli green card. Green cardin suorituksessa painotetaan pelaajan ymmärrystä pelin sujuvuudesta ja turvallisuudesta sekä kentän kunnosta huolehtimisesta (esim. lyöntijälkien korjaaminen). Sääntöjä ei tarvitse osata täydellisesti vaan riittää, että ymmärtää perusteet.
Kurssin aikataulu: ma-ti 23.-24.8. klo 17-20. Lisätietoa kotisivuillamme Opetus-välilehden alla.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut golf-porrassalmi@annilangolfkeskus.net tai puh. 015 335518.
Tule mukaan ja vinkkaa kaverillesikin!

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset