Huoltomekaanikon paikka avoimena

07.04.2018

Annilaan huoltomekaanikoksi

 

Pitkäaikainen apulaiskenttämestarimme Marko on lähdössä myöhemmin keväällä uusiin haasteisiin ja haemme hänen suuria saappaita täyttämään uutta huoltomekaanikkoa, joka toimii myös golfkentällä kentänhoitajana.

Työntekijällä tulee olla vähintään b-luokan ajokortti ja kokemusta kentänhoitokoneiden huolloista ja korjauksista sekä kokemusta hydrauliikka- ja sähkövikojen huolto- ja korjaustoimenpiteistä. Arvostamme hyvää työmotivaatiota, paineensietokykyä ja vastuuntuntoa ajoittain kiireisessäkin työympäristössä. Asiakaspalveluhenkisyys ja yhteistyökyky on pienessä työyhteisössämme erittäin tärkeää.

Työsuhde on määräaikainen 31.10.2018 saakka, mutta on mahdollista muuttua vakituiseksi syksyn aikana. Työ on kokoaikainen, työaika pääasiassa arkisin klo 6 – 14. Palkkaus golfalan TES:n mukainen. Täytämme paikan viipymättä sopivan työntekijän löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaavat Jukka Kaikkonen puh. 0440 859117 ja Marko Itäkunnas puh. 050 5256645 Hakemukset osoitteella jukka.kaikkonen@annilangolfkeskus.net


Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

29.05.2024 Metsäkeskus Golf

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset