Hyvän Tuulen Golf 7.-8.8.2015

07.08.2015

Annilassa pelattiin hyvällä tuulella hyväntekeväisyyskilpailua Hyvän Tuulen Golfia 7.-8.8.2015. Perjantaina pelattiin yrityssarjat, lauantaina oli vuorossa henkilökohtaiset ja parisarjat. Pelimuoto oli pb, joukkuekisat pelattiin bestball 2-hengen joukkueina.

Kilpailun tuotto lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mikkelin yhdistyksen koordinoimana Mikkelin yläkoulujen tukioppilastoimintaan.

Perjantain yrityssarjassa paremmuuden ratkaiseminen osoittautui mielenkiintoiseksi, sillä 5 ensimmäistä joukkuetta pelasivat kaikki 44 pistettä! Lopullinen järjestys muotoutui alemman kilpailutasoituksen perusteella. Paras näistä parhaista oli Mikkelin Ammattikorkeakoulun joukkue, jossa pelasivat Stefan Lindström ja Lassi Pöyry. Toiseksi tuli Annilan Kartanon joukkue (Jukka Kaikkonen ja Niko Kaikkonen) ja kolmanneksi Suomen Talotekniikan joukkue (Arto Turunen ja Ville Venäläinen).

Lauantain tuloksia:

Parisarjan voitti Helena ja Anssi Kaipainen tuloksella 44 pistettä (tuttu tulos edelliseltä päivältä!). Toiseksi tuli edelleen samalla tuloksella Malla ja Matti Vanhanen. Kolmanneksi sijoittui Eppu ja Kari Ora pisteillä 42.

Naisten sarjan ykkönen oli Malla Vanhanen 34 pistettä. Samalla tuloksella sijoittui Meri Manninen toiseksi ja Maire Ora kolmanneksi. Tasatuloksissa paremmuuden ratkaisi alhaisempi tasoitus.

Miesten sarjan voitti Jari Hassinen 41 pistettä, toisena oli Matti Vanhanen 39 pistettä ja kolmanneksi sijoittui Antti Valjakka 37 pistettä.

Kiitos kaikille osallistuneille! Kilpailun tulokset löytyvät kilpailut-osiostamme.

Avauslyönnin suoritti yrityskilpailussa 7.8.2015 kohdetyhmän edustaja 9. luokkalainen Niko Kaikkonen.

20150807_095012

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset