Hyvän Tuulen Golf 8.8.2014

08.08.2014

Perjantaina pelattiin Hyvän Tuulen Golfin yrityssarja Annilan hyväkuntoisella kentällä. Mukana oli Hyvän Tuulen lähettiläänä tuore EM-mitalisti Marika Voss, jonka kanssa jokainen joukkue pelasi yhden väylän. Osa joukkueista haastoi lisäksi tämän viehättävän lahjakkuuden Lähin Lippu-kisaan, jonka Marika yleensä voitti….

Kilpailuun osallistui 14 joukkuetta, ja pelimuotona oli Best ball (pb). Yrityssarjan voittajaksi selviytyi upealla tuloksella 51 pistettä Mikkelin Ammattikorkeakoulun joukkue, jossa pelasivat Heikki Siira ja Marja-Liisa Laitinen. Toiseksi sijoittui Nordean joukkue (Markku Kapanen, Mika Hasu) 49 pisteellä, ja kolmanneksi Saimaa Golf Oy:n joukkue (Anneli Kaikkonen, Jukka Kaikkonen) 47 pisteellä.

Mukana olivat joukkueet seuraavista yrityksistä:

Ahlström, Golf-Porrassalmi, LähiTapiola, Makuuni, Malmin Korupaja, Mikkelin Ammattikorkeakoulu, Mikalo Oy, Mikkelin kaupunki, Nordea, Suur-Savon Osuuspankki, Saimaa Golf ja Valiokiinteistöt.

Lämmin kiitos kaikille osallistuneille joukkueille! Kilpailujen tuotto lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mikkelin yhdistyksen kautta Mikkelin yläkoulujen tukioppilastoimintaan. Lisäksi huomioimme stipendeillä tukioppilaiden keskuudestaan valitsemia ”ykköstukioppilaita”. Tukioppilaat ovat 8.-9. luokkalaisia, jotka koulutetaan toimimaan nuorempien oppilaiden kanssa ja heidän tukenaan. Tavoitteena on edistää toverisuhteita, kouluviihtyvyyttä, yhteisvastuuta sekä turvallista ja kannustavaa ilmapiiriä kouluissa.

Kilpailun tulokset löytyvät osoitteesta

www.nexgolf.fi/gp/tournaments

Kilpailut jatkuvat lauantaina, jolloin pelataan naisten, miesten sekä perhe/parisarjat.

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset