Hyvän Tuulen Golf 9.8.2014

10.08.2014

Hyvällä tuulella pelattiin edelleen lauantaina 9.8.2014 naisten- , miesten- sekä pari/perhesarjoissa.

Naisten voittajaksi selviytyi Ritva Sjöman (KGV) pisteillä 36. Naisten sarjassa toiseksi sijoittui Sirkka Puikkonen (GP) tuloksella 35. Samalla tuloksella kolmanneksi sijoittui Liisa Lemmetty (GP). Naisten sarjassa oli 16 osallistujaa.

Miesten sarjan voittaja oli 15-vuotias juniorimme Eppu Ora huikealla pistemäärällä 47. Toiseksi miesten sarjassa sijoittui Lassi Pöyry (GP) pisteillä 40. Kolmannen sijan vei Harri Marjala (GP) tuloksella 38 pistettä. Miesten sarjassa pelasi 29 kilpailijaa.

Pari/perhesarjan voittivat Arja ja Petri Pylväs tuloksella 52. Kari ja Eppu Ora sijoittuivat toiseksi tuloksella  50, ja Ritva ja Harry Sjöman  kolmanneksi tuloksella 49. Sarjaan osallistui 22 paria, ja pelimuoto oli Best Ball pb.

Kilpailujen tuotto lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mikkelin yhdistyksen kautta Mikkelin yläkoulujen tukioppilastoimintaan. Lisäksi huomioimme stipendeillä tukioppilaiden keskuudestaan valitsemia ”ykköstukioppilaita”. Tukioppilaat ovat 8.-9. luokkalaisia, jotka koulutetaan toimimaan nuorempien oppilaiden kanssa ja heidän tukenaan. Tavoitteena on edistää toverisuhteita, kouluviihtyvyyttä, yhteisvastuuta sekä turvallista ja kannustavaa ilmapiiriä kouluissa.

Viikonlopun kilpailut onnistuivat loistavasti, ja kisat pelattiin teemaan sopivasti hyvällä tuulella! Ilmapiiri oli iloinen ja kannustava, sää suosi pelaajia ja kilpailuissa saatiin huikeita tuloksia ja uusia voittajia! Lämmin kiitos kaikille osallistuneille pelaajille!

 

Kilpailun tulokset löytyvät osoitteesta  www.nexgolf.fi/gp/tournaments

 

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset