Hyvän Tuulen Golf 9.8.2014

10.08.2014

Hyvällä tuulella pelattiin edelleen lauantaina 9.8.2014 naisten- , miesten- sekä pari/perhesarjoissa.

Naisten voittajaksi selviytyi Ritva Sjöman (KGV) pisteillä 36. Naisten sarjassa toiseksi sijoittui Sirkka Puikkonen (GP) tuloksella 35. Samalla tuloksella kolmanneksi sijoittui Liisa Lemmetty (GP). Naisten sarjassa oli 16 osallistujaa.

Miesten sarjan voittaja oli 15-vuotias juniorimme Eppu Ora huikealla pistemäärällä 47. Toiseksi miesten sarjassa sijoittui Lassi Pöyry (GP) pisteillä 40. Kolmannen sijan vei Harri Marjala (GP) tuloksella 38 pistettä. Miesten sarjassa pelasi 29 kilpailijaa.

Pari/perhesarjan voittivat Arja ja Petri Pylväs tuloksella 52. Kari ja Eppu Ora sijoittuivat toiseksi tuloksella  50, ja Ritva ja Harry Sjöman  kolmanneksi tuloksella 49. Sarjaan osallistui 22 paria, ja pelimuoto oli Best Ball pb.

Kilpailujen tuotto lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mikkelin yhdistyksen kautta Mikkelin yläkoulujen tukioppilastoimintaan. Lisäksi huomioimme stipendeillä tukioppilaiden keskuudestaan valitsemia ”ykköstukioppilaita”. Tukioppilaat ovat 8.-9. luokkalaisia, jotka koulutetaan toimimaan nuorempien oppilaiden kanssa ja heidän tukenaan. Tavoitteena on edistää toverisuhteita, kouluviihtyvyyttä, yhteisvastuuta sekä turvallista ja kannustavaa ilmapiiriä kouluissa.

Viikonlopun kilpailut onnistuivat loistavasti, ja kisat pelattiin teemaan sopivasti hyvällä tuulella! Ilmapiiri oli iloinen ja kannustava, sää suosi pelaajia ja kilpailuissa saatiin huikeita tuloksia ja uusia voittajia! Lämmin kiitos kaikille osallistuneille pelaajille!

 

Kilpailun tulokset löytyvät osoitteesta  www.nexgolf.fi/gp/tournaments

 

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset