Hyvän Tuulen Golf 9.8.2014

10.08.2014

Hyvällä tuulella pelattiin edelleen lauantaina 9.8.2014 naisten- , miesten- sekä pari/perhesarjoissa.

Naisten voittajaksi selviytyi Ritva Sjöman (KGV) pisteillä 36. Naisten sarjassa toiseksi sijoittui Sirkka Puikkonen (GP) tuloksella 35. Samalla tuloksella kolmanneksi sijoittui Liisa Lemmetty (GP). Naisten sarjassa oli 16 osallistujaa.

Miesten sarjan voittaja oli 15-vuotias juniorimme Eppu Ora huikealla pistemäärällä 47. Toiseksi miesten sarjassa sijoittui Lassi Pöyry (GP) pisteillä 40. Kolmannen sijan vei Harri Marjala (GP) tuloksella 38 pistettä. Miesten sarjassa pelasi 29 kilpailijaa.

Pari/perhesarjan voittivat Arja ja Petri Pylväs tuloksella 52. Kari ja Eppu Ora sijoittuivat toiseksi tuloksella  50, ja Ritva ja Harry Sjöman  kolmanneksi tuloksella 49. Sarjaan osallistui 22 paria, ja pelimuoto oli Best Ball pb.

Kilpailujen tuotto lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mikkelin yhdistyksen kautta Mikkelin yläkoulujen tukioppilastoimintaan. Lisäksi huomioimme stipendeillä tukioppilaiden keskuudestaan valitsemia ”ykköstukioppilaita”. Tukioppilaat ovat 8.-9. luokkalaisia, jotka koulutetaan toimimaan nuorempien oppilaiden kanssa ja heidän tukenaan. Tavoitteena on edistää toverisuhteita, kouluviihtyvyyttä, yhteisvastuuta sekä turvallista ja kannustavaa ilmapiiriä kouluissa.

Viikonlopun kilpailut onnistuivat loistavasti, ja kisat pelattiin teemaan sopivasti hyvällä tuulella! Ilmapiiri oli iloinen ja kannustava, sää suosi pelaajia ja kilpailuissa saatiin huikeita tuloksia ja uusia voittajia! Lämmin kiitos kaikille osallistuneille pelaajille!

 

Kilpailun tulokset löytyvät osoitteesta  www.nexgolf.fi/gp/tournaments

 

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

07.03.2024 Joogaa golfareille (Tapahtuma)Jooga auttaa sinua lisäämään liikkuvuutta, lihaskuntoa ja tasapainoa. Tämä tilaisuus sopii aloittelijoille ja joogaa aiemmin harrastaneille niin miehille kuin naisille ikään katsomatta. Tilaisuuden ohjaajana toimii kokenut joogavalmentaja Kimmo Hänninen. Sinulla tarvitsee olla mukana rento vaatetus. Kaiken muun saat lainaksi paikan päällä. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Osallistumismaksu 5 e/ kerta, laskutus Nexgolfin kautta. Paikka Yogasoul, Maaherrakatu 21, Mikkeli. 7.3. klo 19.00-20.30

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset