Hyvän Tuulen Golf – lahjoitus 2020

02.12.2020

Hyvää Tuulta Mikkelin yläkoulujen tukioppilaille

Golf-Porrassalmi ry lahjoitti Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mikkelin paikallisyhdistykselle 3500 euroa. Koko summa ohjataan Mikkelin alueen yläkoulujen tukioppilastoimintaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mikkelin paikallisyhdistyksen kautta. Tukioppilastoiminnan tavoitteena on edistää toiset huomioivaa käyttäytymistä, luoda koulun yhteishenkeä, torjua yksinäisyyttä ja lisätä nuorten osallisuutta koulussa.
Rahat kerättiin elokuussa Annilan golfkeskuksessa järjestetyssä Hyvän Tuulen Golf -hyväntekeväisyystapahtumassa 7-8.8.2020. Golfseuramme jakaa lahjoituksen lisäksi keväällä jokaiseen kouluun stipendit kerätyistä varoista.
Hyväntekeväisyyteen on Annilassa kerätty varoja golfia pelaamalla jo vuodesta 1991 alkaen. Vuodesta 2011 alkaen varat on ohjattu MLL:n kautta Hyvän Tuulen Golfin nimissä.
.
Tapahtumaa tukivat seuraavat yritykset ja yhteisöt;
Asenne LKV Oy, www.asennelkv.fi
Calculoi Oy, Kanervontie 23, 50670 Otava
Camfil Oy, www.camfil.com
Lions Club Mikkeli/Päämaja ry, www.rivakka.net/lcmikkelipaamaja/
Malmin Korupaja Oy, www.korupaja.fi
Mikkelin kaupunki, www.mikkeli.fi
Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistys
Nordea Oyj/ Mikkeli
Ramin Konditoria, www.raminkonditoria.fi
Saimaa Golf Oy, www.annilangolfkeskus.fi
Suomen Talotekniikka OY, www.suomentalotekniikka.fi
Tarjoilupalvelu Kirsikka, www.tarjoilupalvelukirsikka.fi
Valiokiinteistöt Oy, www.valiokiinteistot.fi
Opa Muurikka (www.opamuurikka.fi) lahjoitti palkinnot
.
Yrityssarjaan osallistui 18 joukkuetta ja yksilö- ja parisarjoihin 51 pelaajaa.
.
Kiitos kaikille hyväntekeväisyysgolftapahtumaan osallistuneille ja hyvään tarkoitukseen tukensa antaneille!
.
Kuvassa MLL:n Mikkelin paikallisyhdistyksen edustajana Anne Vallenius ja Ville Eerikäinen ottivat vastaan lahjoituksen Golf-Porrasalmi ry:n puheenjohtaja Jarmo Suvisuolta ja kapteeni Jukka Pajulahdelta.
.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset