Hyvän Tuulen Golf – lahjoitus MLL:lle

03.12.2019

Golf-Porrassalmi ry:n lahjoittamat varat mahdollistavat Mikkelin alueen yläkoulujen tukioppilastoiminnan
 
Golf-Porrassalmi ry lahjoitti ma 2.12.2019 Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mikkelin paikallisyhdistykselle 3000 euroa.
 
Koko summa ohjataan Mikkelin alueen yläkoulujen tukioppilastoimintaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mikkelin paikallisyhdistyksen kautta. Tukioppilastoiminnan tavoitteena on edistää toiset huomioivaa käyttäytymistä, luoda koulun yhteishenkeä, torjua yksinäisyyttä ja lisätä nuorten osallisuutta koulussa.
 
Rahat kerättiin elokuussa  Annilan golfkeskuksessa järjestetyssä Hyvän Tuulen Golf -hyväntekeväisyystapahtumassa. Golfseura jakaa lisäksi keväällä jokaiseen kouluun stipendit samoista varoista. 
 
Hyväntekeväisyyteen on Annilassa kerätty varoja golfia pelaamalla jo vuodesta 1991 alkaen. Vuodesta 2011 alkaen varat on ohjattu MLL:n kautta Hyvän Tuulen Golfin nimissä. 
 
Kiitos kaikille hyväntekeväisyysgolftapahtumaan osallistuneille ja hyvään tarkoitukseen tukensa antaneille!
 
Liitteenä olevassa kuvassa MLL:n Mikkelin paikallisyhdistyksen edustajana Anne Vallenius otti vastaan lahjoituksen Golf-Porrasalmi ry:n puheenjohtaja Jarmo Suvisuolta (keskellä) ja kapteeni Jukka Pajulahdelta (vas.).

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset