Joulutarjous – Etukortti 2024 –

28.11.2023

Joulutarjous Etukortti-pelioikeudesta kaudelle 2024!

Mietitkö joululahjaa itsellesi tai läheisellesi? Odotettu joulutarjouksemme on taas ajankohtainen, nyt pukinkonttiin Etukortti kaudelle 2024 erikoishintaan 525 e!

Etukortti sisältää Annilan rajoittamattoman pelioikeuden lisäksi myös etuja sovituille lähikentille, Annilan rangekortin (10 krt) sekä pelikaudella kuukausittain vaihtuvia tarjouksia. Koko paketti nyt joulutarjouksessa 525 e!

Voit halutessasi maksaa kortin kahdessa erässä ilman ylimääräisiä kuluja, jolloin jälkimmäisen erän maksupäivä on 15.1.2024. Voit myös hyödyntää käyttämättömät liikuntasetelit (esim. Smartum, Tyky) tai Sporttipassin/ePassin/Edenred/Smartum -saldon pelioikeuteen ja käyttää saldoa maksuun kokonaan tai osittain. Mikäli haluat siirtää koko laskun luottokortillesi, voit käyttää Nexgolfin tarjoamaa Nexpay-ominaisuutta ja näin voit maksaa laskua haluamallasi aikavälillä.

Osta omasi nopeasti, pelioikeuksia tähän joulutarjoukseen on kohdistettu rajoitettu määrä ja tarjous on voimassa ainoastaan 24.12.2023 saakka!

Etukorttien tilaukset sähköposti: toimisto@annilangolfkeskus.net

Rauhaisaa joulun odotusta,
toivottaa Annilan väki

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

07.03.2024 Joogaa golfareille (Tapahtuma)Jooga auttaa sinua lisäämään liikkuvuutta, lihaskuntoa ja tasapainoa. Tämä tilaisuus sopii aloittelijoille ja joogaa aiemmin harrastaneille niin miehille kuin naisille ikään katsomatta. Tilaisuuden ohjaajana toimii kokenut joogavalmentaja Kimmo Hänninen. Sinulla tarvitsee olla mukana rento vaatetus. Kaiken muun saat lainaksi paikan päällä. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Osallistumismaksu 5 e/ kerta, laskutus Nexgolfin kautta. Paikka Yogasoul, Maaherrakatu 21, Mikkeli. 7.3. klo 19.00-20.30

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset