Joulutarjous – Etukortti 2024 –

28.11.2023

Joulutarjous Etukortti-pelioikeudesta kaudelle 2024!

Mietitkö joululahjaa itsellesi tai läheisellesi? Odotettu joulutarjouksemme on taas ajankohtainen, nyt pukinkonttiin Etukortti kaudelle 2024 erikoishintaan 525 e!

Etukortti sisältää Annilan rajoittamattoman pelioikeuden lisäksi myös etuja sovituille lähikentille, Annilan rangekortin (10 krt) sekä pelikaudella kuukausittain vaihtuvia tarjouksia. Koko paketti nyt joulutarjouksessa 525 e!

Voit halutessasi maksaa kortin kahdessa erässä ilman ylimääräisiä kuluja, jolloin jälkimmäisen erän maksupäivä on 15.1.2024. Voit myös hyödyntää käyttämättömät liikuntasetelit (esim. Smartum, Tyky) tai Sporttipassin/ePassin/Edenred/Smartum -saldon pelioikeuteen ja käyttää saldoa maksuun kokonaan tai osittain. Mikäli haluat siirtää koko laskun luottokortillesi, voit käyttää Nexgolfin tarjoamaa Nexpay-ominaisuutta ja näin voit maksaa laskua haluamallasi aikavälillä.

Osta omasi nopeasti, pelioikeuksia tähän joulutarjoukseen on kohdistettu rajoitettu määrä ja tarjous on voimassa ainoastaan 24.12.2023 saakka!

Etukorttien tilaukset sähköposti: toimisto@annilangolfkeskus.net

Rauhaisaa joulun odotusta,
toivottaa Annilan väki

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset