Junioreiden Future Tour X1-osakisa Annilassa

02.06.2020

JUNIOREIDEN FUTURE TOUR X1 -OSAKILPAILU PELATTIIN ANNILASSA 2.6.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Future Tour on matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa juniorit opettelevat kilpailemista miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kaudella 2020 junioreiden Future Tourilla pelataan seitsemässä eri sarjassa.

Kilpailuja järjestetään Suomessa seitsemällä alueella, kullakin viisi osakilpailua. Kesän finaaliin Kurk Golfin kentällä 19.9.pääsevät mukaan valtakunnan eli kaikkien alueiden parhaat.

 

Koko kiertueen ensimmäinen osakilpailu pelattiin tiistaina 2.6.2020 Mikkelissä Annilan golfkentällä.  Kilpailuun osallistui yhteensä 50 pelaajaa. Mikkeliläisiä nuoria mukana oli 17. Pelaajat ovat iältään joko 8-21 -vuotiaita tai 8-16 -vuotiaita (ikä, jonka pelaaja täyttää vuonna 2020), sarjasta riippuen.

 

Kilpailun johtajana toimi Suomen Golfliiton Itä-Suomen aluekoordinaattori Marko Korhonen.

”On hienoa, että koronakevään jälkeen päästään taas pelaamaan golfkilpailuja – tämä Annilan kentällä Mikkelissä järjestetty kisa oli kesäkiertueen ensimmäinen. Koronarajoitukset oli otettu kisassa, palkintojenjaossa sekä muissakin järjestelyissä hyvin huomioon. Tulokset olivat erittäin hyviä, erityisesti kesän avauskilpailuun. Esimerkiksi Easy9-sarjaan osallistuvat nuorimmat pelaajat pelasivat tasoonsa nähden huipputuloksia. Kenttä oli loistavassa kunnossa, järjestelyt toimivat erinomaisesti ja osallistujat viihtyivät kentällä sekä sen ulkopuolellakin.”

 

Kilpailun paikallinen koordinaattori Heikki Kasila kiitti vapaaehtoisia, jotka olivat mukana huolehtimassa järjestelyistä. Sekä Heikki että Mikkelin Nuorisogolfin valmentaja Jarno Hovila korostivat itse kilpailuun osallistumisen ohella sitä miten hienoa on huomata golfjunnujen ilo itse tapahtumasta – on mukavaa tavata kavereita ja nauttia tapahtumapäivän fiiliksestä kilpailun lisäksi.

 

Jarno Hovila: ” Paikkakunnan lajikulttuuriin tuo lisää nostetta se, että olemme saaneet tällaisen kilpailutapahtuman Mikkeliin. On hienoa, että mukana on niin paljon mikkeliläisiä junnuja – lisää intoa pelaamiseen tuo se, että voi pelata kisoja kotipaikkakunnalla. Valmentajan silmää lämmittää tyytyväinen pelaaja!”

Seuraava osakilpailu pelataan Tahkolla ja sinnekin on lähdössä Mikkelistä junnuja mukaan.

 

Tulokset:

https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2412975/results

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset