Junioreiden Future Tour X1-osakisa Annilassa

02.06.2020

JUNIOREIDEN FUTURE TOUR X1 -OSAKILPAILU PELATTIIN ANNILASSA 2.6.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Future Tour on matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa juniorit opettelevat kilpailemista miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kaudella 2020 junioreiden Future Tourilla pelataan seitsemässä eri sarjassa.

Kilpailuja järjestetään Suomessa seitsemällä alueella, kullakin viisi osakilpailua. Kesän finaaliin Kurk Golfin kentällä 19.9.pääsevät mukaan valtakunnan eli kaikkien alueiden parhaat.

 

Koko kiertueen ensimmäinen osakilpailu pelattiin tiistaina 2.6.2020 Mikkelissä Annilan golfkentällä.  Kilpailuun osallistui yhteensä 50 pelaajaa. Mikkeliläisiä nuoria mukana oli 17. Pelaajat ovat iältään joko 8-21 -vuotiaita tai 8-16 -vuotiaita (ikä, jonka pelaaja täyttää vuonna 2020), sarjasta riippuen.

 

Kilpailun johtajana toimi Suomen Golfliiton Itä-Suomen aluekoordinaattori Marko Korhonen.

”On hienoa, että koronakevään jälkeen päästään taas pelaamaan golfkilpailuja – tämä Annilan kentällä Mikkelissä järjestetty kisa oli kesäkiertueen ensimmäinen. Koronarajoitukset oli otettu kisassa, palkintojenjaossa sekä muissakin järjestelyissä hyvin huomioon. Tulokset olivat erittäin hyviä, erityisesti kesän avauskilpailuun. Esimerkiksi Easy9-sarjaan osallistuvat nuorimmat pelaajat pelasivat tasoonsa nähden huipputuloksia. Kenttä oli loistavassa kunnossa, järjestelyt toimivat erinomaisesti ja osallistujat viihtyivät kentällä sekä sen ulkopuolellakin.”

 

Kilpailun paikallinen koordinaattori Heikki Kasila kiitti vapaaehtoisia, jotka olivat mukana huolehtimassa järjestelyistä. Sekä Heikki että Mikkelin Nuorisogolfin valmentaja Jarno Hovila korostivat itse kilpailuun osallistumisen ohella sitä miten hienoa on huomata golfjunnujen ilo itse tapahtumasta – on mukavaa tavata kavereita ja nauttia tapahtumapäivän fiiliksestä kilpailun lisäksi.

 

Jarno Hovila: ” Paikkakunnan lajikulttuuriin tuo lisää nostetta se, että olemme saaneet tällaisen kilpailutapahtuman Mikkeliin. On hienoa, että mukana on niin paljon mikkeliläisiä junnuja – lisää intoa pelaamiseen tuo se, että voi pelata kisoja kotipaikkakunnalla. Valmentajan silmää lämmittää tyytyväinen pelaaja!”

Seuraava osakilpailu pelataan Tahkolla ja sinnekin on lähdössä Mikkelistä junnuja mukaan.

 

Tulokset:

https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2412975/results

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

13.07.2024 MP Golf 2024Kutsukilpailu.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset