Juniorit huomio

20.04.2018

Mikkelin Nuorisogolf

 

 

Tyttöjen ja poikien harrasteryhmät

 

Harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille golfista kiinnostuneille aloitteleville junioreille ja tutustujille. Tässä ryhmässä nuoret voivat aloittaa golfharrastuksen rennossa ja mukavassa ilmapiirissä. Ryhmässä opetellaan golfin perustaitoja sekä valmistaudutaan green cardin suoritukseen.

Harrasteryhmän tavoitteena on, että jokainen ryhmässä harjoitteleva suorittaa green gardin, kun on saavuttanut sen edellyttämät riittävät perustaidot. Green cardin suoritukseen liittyvän pelikokeen voi suorittaa peliharjoitusten yhteydessä.

Green cardin suoritettuaan nuori on oikeutettu pelaamaan harjoitusten ulkopuolella kentällä, kun on lisäksi liittynyt golfseuran jäseneksi ja hankkinut pelioikeuden (kerta- tai kausipelioikeus).

Harrasteryhmästä on mahdollista edetä Tsempparit -ryhmään. Tämä ryhmä harjoittelee ympärivuotisesti aktiivisesti ja osallistuu ikäryhmänsä ja taitotasonsa mukaisiin kilpailuihin. Ryhmää valmentaa Jarno Hovila.

 

Harrasteryhmän harjoitukset:

Kesäkauden maksu 50 € / kk sisältää: – tekniikkaharjoitukset; torstaisin klo 17:30-18:30 – peliharjoitukset; sunnuntaisin klo 15:00 alkaen.

Huom. Peliharjoituksiin osallistumisen edellytyksenä on (jonkun) golfseuran jäsenyys.

Harjoitukset pidetään parillisina viikkoina Mikkelin Golfissa ja parittomina viikkoina Annilan Golfkeskuksessa.

Harjoituksiin ilmoittaudutaan Nimenhuuto.com –palvelun kautta. Ilmoittautuminen tulee tehdä hyvissä ajoin, viimeistään harjoituksia edeltävänä päivän, jotta ohjaajat voivat suunnitella harjoitukset ryhmälle sopiviksi.

Nuorimpien osallistujien mukana toivotaan vanhempien osallistumista harjoituksiin.

Harrasteryhmään otetaan uusia nuoria golfin harrastajia ympäri vuoden.

 

Ota yhteyttä!

Golf Porrassalmen juniorivastaava Jukka Röyti, puh. 050 354 4446

www.mikkelinnuorisogolf.fi

www.facebook.com/mlinnuorisogolf/

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset