Juniorit huomio

20.04.2018

Mikkelin Nuorisogolf

 

 

Tyttöjen ja poikien harrasteryhmät

 

Harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille golfista kiinnostuneille aloitteleville junioreille ja tutustujille. Tässä ryhmässä nuoret voivat aloittaa golfharrastuksen rennossa ja mukavassa ilmapiirissä. Ryhmässä opetellaan golfin perustaitoja sekä valmistaudutaan green cardin suoritukseen.

Harrasteryhmän tavoitteena on, että jokainen ryhmässä harjoitteleva suorittaa green gardin, kun on saavuttanut sen edellyttämät riittävät perustaidot. Green cardin suoritukseen liittyvän pelikokeen voi suorittaa peliharjoitusten yhteydessä.

Green cardin suoritettuaan nuori on oikeutettu pelaamaan harjoitusten ulkopuolella kentällä, kun on lisäksi liittynyt golfseuran jäseneksi ja hankkinut pelioikeuden (kerta- tai kausipelioikeus).

Harrasteryhmästä on mahdollista edetä Tsempparit -ryhmään. Tämä ryhmä harjoittelee ympärivuotisesti aktiivisesti ja osallistuu ikäryhmänsä ja taitotasonsa mukaisiin kilpailuihin. Ryhmää valmentaa Jarno Hovila.

 

Harrasteryhmän harjoitukset:

Kesäkauden maksu 50 € / kk sisältää: – tekniikkaharjoitukset; torstaisin klo 17:30-18:30 – peliharjoitukset; sunnuntaisin klo 15:00 alkaen.

Huom. Peliharjoituksiin osallistumisen edellytyksenä on (jonkun) golfseuran jäsenyys.

Harjoitukset pidetään parillisina viikkoina Mikkelin Golfissa ja parittomina viikkoina Annilan Golfkeskuksessa.

Harjoituksiin ilmoittaudutaan Nimenhuuto.com –palvelun kautta. Ilmoittautuminen tulee tehdä hyvissä ajoin, viimeistään harjoituksia edeltävänä päivän, jotta ohjaajat voivat suunnitella harjoitukset ryhmälle sopiviksi.

Nuorimpien osallistujien mukana toivotaan vanhempien osallistumista harjoituksiin.

Harrasteryhmään otetaan uusia nuoria golfin harrastajia ympäri vuoden.

 

Ota yhteyttä!

Golf Porrassalmen juniorivastaava Jukka Röyti, puh. 050 354 4446

www.mikkelinnuorisogolf.fi

www.facebook.com/mlinnuorisogolf/

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset