Juniorit säiden haltijoiden suosiossa ‒ perinteinen tupsugolf mainiossa syysillan säässä 14.9.2017

17.09.2017

Perinteikkäässä ”tupsugolfissa” GP:n hallitus vs. juniorit rikottiin tänä vuonna kaavoja. Yksilöpelien sijaan tapahtuma pelattiin greensome -pelimuodossa aikuinen/juniori -joukkueina. Annilan par 3 -kentän pelasi kaikkiaan kuusi junnua ja neljä hallituksen jäsentä, yksi vanhemmista sekä yksi ohjaaja. Kisailu toi vaihtelua tyttö- ja poikaryhmän torstai-illan harjoituksiin ja antoi kaikille osallistuneille mahdollisuuden tutustua uusiin pelikavereihin.

Sateinen viikko soi kilpailulle hyvän aurinkoisen ja lämpimän hetken, joka vaihtui jälleen tihkusateeksi, kun kotiinlähdön aika koitti. Ryhmät etenivät kentällä hyvällä mielellä ja mukavalla vauhdilla niin, että kaikki yhdeksän väylää ehdittiin pelata hyvin ennen illan hämärtymistä.

Kaikki joukkueet saivat tuloksen ja kisan aikana nähtiin paljon hyviä suorituksia. Voittajaksi selviytyi pari Lotta Kärnä – Matti Suistomaa.

Junioritoimikunta kiittää seuran hallitusta kiinnostuksesta ja tuesta junioritoiminnalle.

– Jukka Röyti –

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset