Kastelujärjestelmän uudistaminen

06.09.2022

KASTELUJÄRJESTELMÄN UUDISTAMINEN

Olemme aloittaneet puistopuolen (väylät 5-13) kastelujärjestelmän uudistamisen. Alueella on työntekijöitä ja koneita urakoimassa, joten pyydämme pelaajia huomioimaan työntekijät vaaratilanteiden välttämiseksi.

Mikäli pelaajan pallo on korjauksen alla olevalla alueella, saa pelaaja vapautuksen missä tahansa pelialueella, vaikka aluetta ei olisikaan merkitty sinisellä paalulla.

Aamulähdöt arkipäivinä 18 reiän kierrokselle alkavat klo 9, tätä ennen voi pelata 9 reikää väylät 1-4 ja 14-18 (ns. metsäpuoli). Tällä varmistamme aamun muutamien tuntien keskeytyksettömän työskentelyn puistopuolella, näin työ etenee siellä nopeammin ja on samalla kustannustehokkaampaa.

Pahoittelemme työstä mahdollisesti aiheutuvaa pelillistä haittaa. Kastelujärjestelmää tehdään suunnitelmallisesti alue kerrallaan, jotta haitta olisi mahdollisimman vähäinen.

Tiedotamme työn edistymisestä ja järjestelmän on tarkoitus valmistua marraskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja Arto Turunen, hallituksen pj

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset