Katsaus Golf-Porrassalmen kilpailutoimintaan

01.08.2016

Kilpailukausi on päässyt kunnolla vauhtiin heinäkuussa kelien hellittyä sekä kenttää että pelaajia. Onkin paikallaan luoda välikatsaus toimintaan ja kannustaa kaikkia entistä lennokkaampiin suorituksiin. Muillekaan ei ole vielä liian myöhäistä tulla mukaan. Esimerkiksi seuran viikkokisoissahan voi kilvoitella kokonaissijoituksen lisäksi yksittäisten viikkojen voitosta (ja ennen kaikkea itsensä voittamisesta).

Viikkokilpailut (miehet): viikkokilpailuissa pelattujen kierrosten kokonaismäärä on tässä vaiheessa kautta noin neljänneksen pienempi kuin vuotta aiemmin. Vähintään vaaditut kuusi kierrosta pelanneiden kärki on A-sarjassa:

 

ranking

 

B-sarja potee veren vähyyttä. Sarjan kärjessä on Matti Vanhanen pistekeskiarvolla 34,3. Viikkovoittajia on kymmenen pelatun viikon jälkeen A-sarjassa kuudella eri pelaajalla ja B-sarjassa kolmella.

Reikäpelit: Seuran reikäpelimestaruusotteluissa kilvoittelevat miesten sarjassa pääsystä loppuotteluun vielä  Harri Marjala ja Lasse Miettinen sekä Lauri Valkonen ja Antti-Pekka Mäkelä. Mestari tulee varmuudella muuttumaan, kun Marko Taavitsainen ei tänä vuonna lähtenyt työesteiden vuoksi kisaan mukaan. Naisten sarjassa on paikkansa loppuottelussa on varmistanut Sari Kääriäinen. Toisesta paikasta kilvoittelevat Sanna Pietiäinen ja Malla Vanhanen.

Annilan mestaruus, tasoituksellinen reikäpeli: Annilan mestaruussarjassa pudotuspelivaiheeseen ovat toistaiseksi selvittäneet alkueriensä voittajat, s.o. Lasse Miettinen vs Matti Vanhanen ja Jorma Koljonen vs Tapio Pyrhönen sekä Olli Kumela ja Jukka Kaikkonen, joiden vastustajat ratkaistaan 1.8 karsintaottelujen perusteella.

Juniorit tourilla (FGT, AT): seuran edustusnuoret ovat pitäneet hyvin GP:n värejä esillä Finnair Junior Tourilla (Antti Valjakka) ja Itä-Suomen aluetourilla (Antti, Anni Valjakka ja Henrietta Nykänen). 88 rankingpisteitä keränneiden seurojen joukossa GP on 215 pisteellä sijalla 57.

Seniorit tourilla (Finnish Senior Tour): myös seniorimme (Harri Marjala, Lauri Valkonen, Seppo Hujanen) ovat olleet hyvässä iskussa ja 56 pisteitä keränneen seuran joukossa GP on 416 pisteellä yhdeksäntenä.

E-tour: Lasse Miettinen oli kesäkuussa edustamassa (jälleen kerran) Suomea eritysgolfin Euroopan Mestaruuskisoissa Tshekissä. Hienoa!

Paljon on pelattu, mutta paljon on vielä pelejä jäljelläkin. Nähdään viimeistään seuran lyöntipelimestaruuskisoissa.

 

Kapteeni, kilpailutoimikunnan johtaja

– Jukka Röyti –

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset