Kentän aukiolo

19.09.2022

Kentän aukiolo

Golfseuramme kauden päätöskisa pelataan la 1.10., sen jälkeen pidetään klo 16 golfseuran sääntömääräinen syyskokous. Kenttä ei suinkaan vielä tällöin sulkeudu, vaan pelataan kelien mukaan pidemmälle syksyä, kuten aikaisempinakin vuosina. Ilmoitamme syksyn edetessä aukioloaikojen muutoksista.

Muistutuksena vielä: mikäli maa on kuurassa ja/tai yöllä on ollut pakkasta, ei kentälle saa mennä niin kauan kun kenttä on sulanut. Tällöin aamun lähtöajat peruuntuvat ja täytyy varata uusi lähtöaika.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

07.03.2024 Joogaa golfareille (Tapahtuma)Jooga auttaa sinua lisäämään liikkuvuutta, lihaskuntoa ja tasapainoa. Tämä tilaisuus sopii aloittelijoille ja joogaa aiemmin harrastaneille niin miehille kuin naisille ikään katsomatta. Tilaisuuden ohjaajana toimii kokenut joogavalmentaja Kimmo Hänninen. Sinulla tarvitsee olla mukana rento vaatetus. Kaiken muun saat lainaksi paikan päällä. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Osallistumismaksu 5 e/ kerta, laskutus Nexgolfin kautta. Paikka Yogasoul, Maaherrakatu 21, Mikkeli. 7.3. klo 19.00-20.30

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset