Kentän aukiolo

19.09.2022

Kentän aukiolo

Golfseuramme kauden päätöskisa pelataan la 1.10., sen jälkeen pidetään klo 16 golfseuran sääntömääräinen syyskokous. Kenttä ei suinkaan vielä tällöin sulkeudu, vaan pelataan kelien mukaan pidemmälle syksyä, kuten aikaisempinakin vuosina. Ilmoitamme syksyn edetessä aukioloaikojen muutoksista.

Muistutuksena vielä: mikäli maa on kuurassa ja/tai yöllä on ollut pakkasta, ei kentälle saa mennä niin kauan kun kenttä on sulanut. Tällöin aamun lähtöajat peruuntuvat ja täytyy varata uusi lähtöaika.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset