Kenttä avataan tiistaina 16.5. klo 10

12.05.2017

Kentän avaaminen on viivästynyt kylmän säätilan vuoksi, mutta nyt alkaa näyttää vähän keväisemmältä! Valtaosa viheriöistä on ollut harson alla, jotta lämpötilaa saadaan nostettua pari astetta. Kylmän säätilan vuoksi tämä on ollut hyvin haasteellista aikaa lisäkylvöille, ja kenttä tarvitsee nyt ennenkaikkea lämpöä.

Kenttä avataan tiistaina 16.5. klo 10, ja Nexgolfin ajanvaraus on auki. Tiedotamme talviviheriöiden tarpeellisuudesta heti viikonvaihteen jälkeen.

Tervetuloa avaamaan kausi Annilaan!

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset