KESÄN VALOKUVAUSKILPAILU

04.06.2018

Osallistu Golf-Porrassalmen jäsenistölle suunnattuun valokuvakisaan kesän 2018 aikana!

Nappaa kesän aikana kuva mistä tahansa tilanteesta kentältä, klubilta tai harjoitusalueelta ja lähetä mukaan kesäkuvakisaan 5.8. mennessä seuran tiedottaja Mari Syväojalle: mari.syvaoja@gmail.com.

Kuvien aihe on täysin vapaa ja voit lähettää kisaan max 5 kuvaa. Voit myös halutessasi liittää kuvaan kuvatekstin. Lähettäessäsi kuvia kilpailuun annat samalla seuralle oikeuden käyttää kuvia seuran julkaisuissa, somessa ja nettisivuilla. Jos kuvissasi on ihmisiä, kysythän ensin heiltä luvan kuvan käyttöön kisassa ja seuran tiedotuksessa. Ilmoita kuvia lähettäessäsi myös kuvaajan nimi.

Kolme parasta kuvaa palkitaan 5.8. jälkeen golfaiheisilla palkinnoilla!

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset