Kilpailuinfoa!

13.06.2017

 

Ilmoittaudu mukaan kilpailuihin!

Muutamiin kilpailuihin ilmoittautumisaika alkaa olla päättymäisillään:

Sunnuntaina 18.6. pelataan uusi Kesäpäivän Tasaus -kilpailu, myös Juhannuskisa 24.6. alkaa täyttyä, joten ilmoittaudu näihin pikaisesti!

Seuran mestaruus -reikäpelit, ilmoittautuminen päättyy tiistaina 20.6.2017 Reikäpelien aikataulut on tälle kaudelle uudistettu: seuran mestaruudet miehissä ja naisissa ratkaistaan kahden viikonlopun aikana, alkuottelut sunnuntaina 2.7 ja sijoitusottelut neljän parhaan kesken sunnuntaina 9.7. Osallistumisoikeus GP:n jäsenillä.  Kilpailutoimikunta sijoittaa 16 kilpailijaa kaavioon tasoituksen perusteella. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin 16, sijoitetaan 10 parasta suoraan kaavioon ja loput ilmoittautuneet karsivat jäljellä olevista paikoista 30.6. illalla yhdeksän reiän tasoituksettomalla lyöntipelillä. Karsinnasta kaavioon sijoitettavien pelaajien järjestys määräytyy karsintakilpailun järjestyksen perusteella.

 

Olethan huomannut myös toisen uutuuden, kesän Haasteottelut. Ottelusarjaan ilmoittautuvat pelaajat asetetaan rankingjärjestykseen. Rankingissa ylempänä olevan pelaajan voi haastaa ja voitolla sijoitukset vaihtuvat. Kauden päättyessä rankingtaulussa korkeimmalla oleva kruunataan voittajaksi. Harkinnan mukaan kilpailutoimikunta palkitsee ahkerimpia haastajia tai muuten erityisesti kunnostautuvia pelureita. Haasteottelut on hyvä tapa saada lisäpontta vaikkapa viikkokisoihin. Haastaja saa valita pelimuodon, mutta huomaathan, että samalla kertaa ei voi pelata lyöntipeliä ja reikäpeliä.

Vielä mahtuu mukaan!

Lisätietoja kilpailukansiossa ja kilpailutoimikunnan osiossa tällä sivustolla.

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset