Kilpailuinfoa!

13.06.2017

 

Ilmoittaudu mukaan kilpailuihin!

Muutamiin kilpailuihin ilmoittautumisaika alkaa olla päättymäisillään:

Sunnuntaina 18.6. pelataan uusi Kesäpäivän Tasaus -kilpailu, myös Juhannuskisa 24.6. alkaa täyttyä, joten ilmoittaudu näihin pikaisesti!

Seuran mestaruus -reikäpelit, ilmoittautuminen päättyy tiistaina 20.6.2017 Reikäpelien aikataulut on tälle kaudelle uudistettu: seuran mestaruudet miehissä ja naisissa ratkaistaan kahden viikonlopun aikana, alkuottelut sunnuntaina 2.7 ja sijoitusottelut neljän parhaan kesken sunnuntaina 9.7. Osallistumisoikeus GP:n jäsenillä.  Kilpailutoimikunta sijoittaa 16 kilpailijaa kaavioon tasoituksen perusteella. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin 16, sijoitetaan 10 parasta suoraan kaavioon ja loput ilmoittautuneet karsivat jäljellä olevista paikoista 30.6. illalla yhdeksän reiän tasoituksettomalla lyöntipelillä. Karsinnasta kaavioon sijoitettavien pelaajien järjestys määräytyy karsintakilpailun järjestyksen perusteella.

 

Olethan huomannut myös toisen uutuuden, kesän Haasteottelut. Ottelusarjaan ilmoittautuvat pelaajat asetetaan rankingjärjestykseen. Rankingissa ylempänä olevan pelaajan voi haastaa ja voitolla sijoitukset vaihtuvat. Kauden päättyessä rankingtaulussa korkeimmalla oleva kruunataan voittajaksi. Harkinnan mukaan kilpailutoimikunta palkitsee ahkerimpia haastajia tai muuten erityisesti kunnostautuvia pelureita. Haasteottelut on hyvä tapa saada lisäpontta vaikkapa viikkokisoihin. Haastaja saa valita pelimuodon, mutta huomaathan, että samalla kertaa ei voi pelata lyöntipeliä ja reikäpeliä.

Vielä mahtuu mukaan!

Lisätietoja kilpailukansiossa ja kilpailutoimikunnan osiossa tällä sivustolla.

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

07.03.2024 Joogaa golfareille (Tapahtuma)Jooga auttaa sinua lisäämään liikkuvuutta, lihaskuntoa ja tasapainoa. Tämä tilaisuus sopii aloittelijoille ja joogaa aiemmin harrastaneille niin miehille kuin naisille ikään katsomatta. Tilaisuuden ohjaajana toimii kokenut joogavalmentaja Kimmo Hänninen. Sinulla tarvitsee olla mukana rento vaatetus. Kaiken muun saat lainaksi paikan päällä. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Osallistumismaksu 5 e/ kerta, laskutus Nexgolfin kautta. Paikka Yogasoul, Maaherrakatu 21, Mikkeli. 7.3. klo 19.00-20.30

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset