Kilpailukausi alkaa

16.05.2020

Kilpailukausi alkaa – tulosten merkkaamiseen kokeilussa uusi käytäntö

Kesän kilpailukausi alkaa ensi viikolla viikkokisoilla, jotka kisataan ajalla 20.5.-3.9. keskiviikkoisin ja torstaisin. Pelaaja saa pelata samalla viikolla molempina päivinä; tällöin pitää maksaa molemmista kierroksista osallistumismaksu. Paras tulos viikolta jää voimaan. Lisätietoja kilpailukalenterista.

Seniorien kuukausikilpailu 1/5 kisataan 24.5.-25.5. pistebogeykilpailuna. Osakilpailun voi pelata 24.5. ja 25.5. Parempi tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Kokonaiskilpailun tuloksiin lasketaan kultakin pelaajalta kolme parasta tulosta. Lisätietoja senioreiden kalenterista.

Seniorien seuraottelu IG–GP pelataan Imatralla 11.6. Koronasäännösten takia kilpailijoiden maksimimäärä on 50, eli 25 + 25. Mikäli GP:ltä ei lähde täyttä kiintiötä, IG täyttää loput kotiseuran pelaajilla. Seuran tulokseen lasketaan 10 parasta tulosta. Väliaikalähdöt alkaen klo 10.00. Kilpailumaksun suuruus ilmoitetaan myöhemmin. Kilpailukutsu on luvassa myöhemmin ja se linkitetään NEXGOLFin kilpailuosioon. Lähdetään joukolla liikkeelle tarkastamaan missä kunnossa Imatran kenttä on! Suositaan kimppakyytejä mahdollisuuksien mukaan koronatilanne huomioiden.

ILMOITTAUTUMINEN JA LASKUTUS

 • Viikko- ja kuukausikisoihin ilmoittaudutaan normaalisti caddiemasterin toimistossa ennen kierrosta.
 • Viikko- ja kuukausikilpailujen kilpailumaksut 5 e/kierros laskutetaan jälkikäteen kuukausittain (NexGolfin sähköinen laskutus).

TULOSKORTTIEN KIRJAAMINEN

Viikko- ja kuukausikilpailujen tuloskorttien palauttamiseen on kaksi vaihtoehtoa. Toivomme jäsenistön kokeilevan ensi viikolla koekäytössä olevaa älypuhelimeen ladattavaa NexGolf-sovellusta ja antavan siitä palautetta sähköpostitse: toimisto@annilangolfkeskus.net.

1) Tulosten kirjaaminen NexGolf-sovelluksen avulla:

 • Tulosten kirjaamista varten lataa älypuhelimeesi NexGolf-sovellus.
 • Jos sinulla on jo kyseinen sovellus puhelimessasi ja olet kirjautuneena sisään, kirjaudu sovelluksesta ulos päästäksesi kirjautumaan kilpailuun mukaan.
 • Saat ennen kilpailun alkua (esim. ilmoittautuessasi caddiemasterien tiskillä) tekstiviestinä puhelimeesi koodin, jonka avulla pääset kirjautumaan Nexgolf-sovellukseen. HUOM. Älä kirjaudu sovellukseen omalla tavallisella NexGolf-tunnuksellasi, vaan käyttäjätunnus on saamasi kilpailukoodi. Kirjautuminen ei tarvitse salasanaa, mutta siirrä kursori salasanaruutuun, valitse oma seurasi ja pääset vahvistamaan kirjautumisesi. Katso ohjevideo: nexgolf.fi/nms.
 • Kilpailukierroksen aikana käytät Nexgolf-sovellusta tulosten tallentamiseen. HUOM. Jotta tulosten merkitseminen etenee sujuvasti, tulee joko 1) yhden ryhmän pelaajan merkitä tulokset NexGolf-sovelluksessa olevan peliryhmän kaikille pelaajille tai 2) kaikkien pelaajien merkitä tulokset kaikille peliryhmän pelaajille. Tästä on hyvä sopia ennen kierrosta.
 • Tulokset merkitään kunkin pelaajan kohdalle jokaisen väylän jälkeen ja painetaan painiketta ”Vahvista” jolloin tulokset tallentuvat järjestelmään ja voidaan siirtyä seuraavalle väylälle.
 • Jos tulokset on merkitty ja vahvistettu edellä kuvatulla tavalla, sovelluksessa näkyy koko ajan kunkin pelaajan tuloskortti reaaliajassa.
 • Kilpailuun osallistuvalla on oltava merkitsijä, jonka tulee toimia seuran voimassa olevan kilpailuohjeen mukaan. Merkitsijän pitää huolehtia, että tulokset on kirjattu sovellukseen oikein. Kierroksen jälkeen tuloksia verrataan normaaliin tapaan.
 • Kierroksen jälkeen sovellus pyytää vahvistamaan kunkin pelaajan tuloskortin erikseen ja sen jälkeen tulokset siirtyvät automaattisesti caddiemasterille kilpailutoimistoon.
 • Jos kilpailijan ja merkitsijän ilmoittamissa lyöntimäärissä on eroja, asia tulee selvittää caddiemasterin kanssa. Jos havaitset tuloksissa virheen tuloskortin lähettämisen jälkeen, ota yhteyttä caddiemasteriin, joka voi korjata virheen.
 • Jos NexGolf-sovelluksen käyttö ei jostain syystä onnistu, niin palauta sähköpostissa toimistoon kuva tuloskortista alla kuvatulla tavalla.

2) Tulosten kirjaaminen tuloskorttiin:

 • Tulokset voi kirjata selkeästi paperiseen tuloskorttiin tai muulle paperille, mutta paperisia tuloskortteja ei palauteta kilpailutoimistoon.
 • Kilpailuun osallistuvalla on oltava merkitsijä, jonka tulee toimia seuran voimassa olevan kilpailuohjeen mukaan. Kukin pelaaja pitää kirjaa itselleen ja toimii merkitsijänä toiselle kilpailijalle.
 • Tuloskortteja ei vaihdeta merkitisjän kanssa keskenään, mutta tulokset tarkistetaan normaalisti kierroksen jälkeen.
 • Merkitsijän tulee ottaa kuva tuloskortista ja lähettää se osoitteeseen toimisto@annilangolfkeskus.net ja laittaa sähköpostiin seuraavat tiedot: kilpailun nimi ja pvm, TULOSKORTTI, pelaajan nimi. Vaihtoehtoisesti samassa kuvassa voi lähettää sekä pelaajan että merkitsijän tuloskortit.
 • Bogeypisteitä ei tarvitse laskea. Jos ne on laskettu ja laskennassa on virheitä, sillä ei ole merkitystä.

Lippu pidetään kilpailun aikana reiässä ja muistetaan aina huolehtia riittävästä sosiaalisesta etäisyydestä muihin pelaajiin. Onnea kaikille kesän kilpailuihin!

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset