Kilpailukausi parhaassa vauhdissa – älä missaa näitä

10.08.2017

Viikkokilpailut:

Elokuun alkaessa on viikkokilpailuja jäljellä kuusi, eli se määrä jota edellytetään, jos haluaa kilvoitella sijoituksista kokonaiskilpailussa. Monella vaadittavat kuusi kilpailua onkin jo kasassa ja jäljellä olevilla viikoilla onkin sitten mahdollisuus pudottaa huonompia tuloksia pois laskennasta. Kärjessä on tällä hetkellä miehissä Harri Marjala Jesse ja Jari Naakan takaa-ajamana. Myös Mauri Laitisella ja monella muullakin on vielä hyvät saumat kokonaiskilpailun voittoon. Naisissa on piikkipaikalla Mari Syväoja Alice Virtasen ja Eila Kumelan ollessa lähimmät haastajat.

Naisten viikkokisoissa on tuloskeskiarvo ponnahtanut heinä- elokuun aikana lähes kolme pistettä paremmaksi kuin touko- kesäkuussa. Miehissä parannusta keskiarvoon on tullut puoli pistettä. Edellyttäen, että kirjanpidossa ei ole tapahtunut virheitä. Tarkastattehan omat tuloksenne säännöllisesti myös ilmoitustaululta. Homma on käsityötä ja virheille altista!

Seuran mestaruuskilpailut:

Seuran reikäpelimestaruushan ratkaistiin jo heinäkuun alussa ja Annilan mestaruus -otteluissa on käynnistymässä pudotuspelivaihe. Lyöntipelimestaruuskilpailuihin on aikaa reilu viikko ja ilmoittautuminen luonnollisesti jo mahdollista (NEXGOLFissa). Muistakaa ilmoittautua, mieluummin etuajassa.

Terv

 

kilpailutoimikunta

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

29.05.2024 Metsäkeskus Golf

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset