Klubi suljetaan sunnuntaina 21.10.2018

21.10.2018

Kahvila ja caddiemasterin toimisto suljetaan tältä kaudelta sunnuntaina 21.10.2018. Samalla sulkeutuvat pukuhuone- ja wc-tilat, kentän kuivakäymälä väylällä 3/16 jää vielä käyttöön.

Maanantaina 22.10. tehdään kentälle talviviheriöt, joille pelataan sunnuntaihin 28.10. saakka (säävaraus).  Pelattavana tällöin 9 reikää, ns. metsäväylät 1-4 ja 14-18. Pelaaminen tapahtuu omatoimisena kirjaamalla nimi eteisen kierroskirjaan. Vieraspelaajien greenfee on 10 e, joka maksetetaan eteisessä olevien ohjeiden mukaisesti. Kentällä tehdään samaan aikaan hoito- ja huoltotöitä talven varalle ja pahottelemme tästä aiheutuvaa haitaa.

Muistutuksena vielä, että kuuraiselle tai jäiselle kentälle ei saa mennä, vaan pelaaminen siirtyy kunnes kenttä on kunnolla sulanut.

Viimeinen tämän kauden pelipäivä on sunnuntai 28.10., jonka jälkeen kenttä suljetaan.

 

Annilan väki toivottaa kaikille pelaajilleen oikein hyvää loppusyksyä ja talven odotusta! Keväällä nähdään!

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset