Kokouskutsu yhdistyksen syyskokoukseen

01.09.2019

Kokouskutsu yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen (12.9.2019 päivitetty esityslista)

Golf-Porrassalmi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Annilassa la 5.10.2019 klo 16.30. Kokouksessa käsitellään golfseuran sääntömääräiset asiat sekä GoGolfin esitys seurajäsenyydestä.

 

ESITYSLISTA        

1. Kokouksen avaus

2.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3.Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. Esitellään GoGolfin ehdottama seurajäsenyys Golf-Porrassalmen jäsenille. Hallitus esittää, että vuoden 2020 seuran jäsenmaksuun sisältyy GoGolfin seurajäsenyys ilman GoGofin julkaisemaa lehteä. Jäsenmaksua ei esitetä nostettavaksi. Päätetään asiasta.

6.Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis-, kannatus- ja jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle vuodelle

7.a. Valitaan hallituksen puheenjohtaja – todetaan, että Jarmo Suvisuo on valittu 2018 syyskokouksessa puheenjohtajaksi kahdeksi toimintavuodeksi (2019-2020)

b. Vahvistetaan hallituksen jäsenten lukumäärä

c. Valitaan hallituksen jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle

8. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja seuraavalle kalenterivuodelle

9. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

 

Ilmoittautumiset kokoukseen 2.10.2019 klo 16 mennessä, puh 015 335 518,

golf-porrassalmi@annilangolfkeskus.net tai Nexgolfiin jäsentunnuksilla.

Tervetuloa!

 

GOLF-PORRASSALMI RY

Hallitus

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset