Koululaiset toivat kesän

06.06.2016

Moision koulu 4 lk 2016Koululaisten talven aherrus palkitaan lippujen liehuessa lauantaina 4.6. Sitä ennen muutamat oppilaat ehtivät tänäkin keväänä Annilaan tutustumaan golfiin. Moision nelosille käynti kentällä 27.5 oli toki jo vanhan kertaamista, samoin Kalevankankaan lukiolaispoikien käynti 3.6. Siinä välissä järjestyi Mikkelin alueen tukioppilastoiminnassa olleiden nuorten kaudenpäättäjäiset ja matka suuntautui meidän iloksemme Annilaan.
Vasta lajiin tutustuvillekin nuorille on tärkeää päästä ottamaan tuntumaa väylillä pelaamiseen. Sitä ennen on luonnollisesti hiottu lyönnin perustekniikkaa rangella ja lähiharjoittelualueella. Pelin sujuvuus on kuitenkin vaihtelevaa riippuen liikunnallisuudesta ja myös ryhmien suuruudesta. Näistä kaikista tekijöistä johtuen on luonnollisesti aiheutunut pientä haittaa kentän vakiokäyttäjille, mutta toivottavasti lasten ja nuorten iloinen ilme ja toivottavasti myönteiset viestit kotijoukoille lajista ovat lievittäneet mieliharmia. Sitä paitsi, tuntuu siltä, että juuri nuoret vierailijamme toivat kesän tulessaan.
Kaiken ohessa ohjaajamme ahkeroivat reilut 30 tuntia kentällä. Siitä heillekin nöyrä kiitos ja hatunnosto. Mitä enemmän ohjaajia lähtee mukaan tapahtumiin, sitä pienemmissä ryhmissä pääsemme harjoittelemaan ja sitä myönteisimpiä varmaan ovat kokemuksetkin.
Seuraaviin tapaamisiin!

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

13.07.2024 MP Golf 2024Kutsukilpailu.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset