Kriteerit ja korvaukset

 

Oletko sinä Golf-Porrassalmi ry;n edustuspelaaja ?

Lue ehdot, tee päätös ja täytä hakemus TÄSTÄ

 

Golf-Porrassalmi ry;n EDUSTUSPELAAJIEN KRITEERIT JA KORVAUKSET 2023

 

Golf-Porrassalmi ry:n (GP) edustuspelaajaksi voivat hakea erikseen määriteltyyn päivämäärän mennessä kaikki GP:n jäsenet, jotka täyttävät seuraavat kriteerit ja sitoutuvat noudattamaan niitä kauden 2023 ajan:

 • GP;n kotiseurajäsenyys 1. 1. 2023
 • Pelioikeus Annilan Golfkeskuksen (Saimaa Golf Oy) kentällä 2023.
 • Osallistuminen seuran mestaruuskilpailuihin omassa tai yleisessä sarjassa.
 • Sitoutuminen erikseen sovittuun edustustehtävään tai toimintaan vähintään kahdessa tapahtumassa (jäsenhankinta, kummikierrokset, seuratuomari, greencard kurssin ohjaaja, nuorten harjoitusten ohjaaja).
 • Asiallinen käyttäytyminen kilpailuissa, kentällä sekä sosiaalisessa mediassa.

 

 

EDUSTUSPELAAJAKSI HAKEMINEN

 

Edustuspelaajahakemus on palautettava 3.3.2023 klo 12:00 mennessä sähköpostilla gp.sihteeri@gmail.com. Otsikoksi: Edustuspelaajahakemus. Voit myös täyttää hakemuksen nettilomakkeena, jolloin lomake lähtee automaattisesti eteenpäin.

 

EDUSTUSPELAAJIEN NIMEÄMINEN 

 

Seuran hallitus käsittelee määräaikaan jätetyt edustuspelaajahakemukset ja julkaisee edustuspelaajiksi nimetyt pelaajat kotisivuilla 24.3.2023 mennessä.

 

Seuran puheenjohtajalla ja kapteenilla yhdessä toimikunnan vetäjän kanssa on oikeus poistaa pelaaja kesken kauden tämän sopimuksen ja etujen piiristä, mikäli pelaaja ei täytä kullekin kategorialle asetettuja ehtoja tai rikkoo tekemäänsä edustuspelaajasopimusta. Vastaavasti seuran hallitus voi nostaa uuden pelaajan aiemmin nimettyjen joukkoon.

 

KULUKORVAUSHAKEMUKSET

 

Hallituksen / Kilpailutoimikunnan nimeämillä edustuspelaajilla on oikeus hakea kulukorvauksia oman kategoriansa korvausperusteiden ja korvauskaton puitteissa kotimaassa tapahtuvista kilpailuista. Kulukorvauksia haetaan seuran kotisivulta löytyvällä kulukorvauslomakkeella. Lomakkeeseen on liitettävä kaikki anottavaan korvaukseen liittyvät kuitit. Kulukorvaushakemukset toimitetaan GP;n toimistoon tai netissä osoitteella: toimisto@annilangolfkeskus.net. Hyväksytyt korvaukset maksetaan kuukausittain hakemuksen jättämistä seuraavan kuukauden alussa hakemuksessa ilmoitetulle tilille. Kauteen 2023 liittyvät kulukorvaushakemukset on jätettävä toimistoon viimeistään 1.10.2023

.

EDUSTUSPELAAJIEN KATEGORIAT JA KORVAUKSET

 

Edustuspelaaja voi kuulua vain yhteen kategoriaan. Useampaa Touria pelaavan pelaajan tulee valita ensisijainen Tour, miltä hän hakee kauden aikana kulukorvauksia kategorian korvauskaton puitteissa. Edustuspelaajalle voidaan hallituksen päätöksellä korvata useampaan Touriin osallistuminen, jos hänellä on tavoitteet esim. maajoukkueeseen pääsy ja menestys kertoo hyvästä mahdollisuudesta onnistua.

 

Mikäli edustuspelaaja ei ole kauden loppuun mennessä suorittanut velvoitteitaan voidaan hänelle jo maksetut korvaukset periä takaisin.

Juniorien osalta osan velvoitteista voi suorittaa myös juniorin huoltaja.

 

 

JUNIORIT
Juniorit A‐kategoria

 

Juniorit A-kategoriaan valitaan maksimissaan 6 poikaa ja 6 tyttöä.

 • FJT pelaajat
 • Harjoitus‐ ja kilpailumaksut
 • Majoituskuluja 50 eur/vrk kilpailupäiviltä (majoituskulut maksetaan mikäli kilpailupaikka on yli 100 km päässä kotiosoitteesta)
 • Matkakorvauksia maksetaan 50 % verottajan hyväksymästä verottomasta kilometrikorvauksesta vähennettynä 100 km omavastuulla molempiin suuntiin.
 • Korvauskatto 800 euroa

 

 

AIKUISET

 

GP;n:n edustuspelaajat valitaan hakemusten perusteella.

 

Naiset/Miehet

 

Naiset/Miehet -kategoriaan valitaan maksimissaan 4 pelaajaa/vuosi

 • Finnish Tour
 • Mid Tour
 • Harjoitus‐ ja kilpailumaksut
 • Majoituskuluja 50 eur/vrk kilpailupäiviltä (majoituskulut maksetaan mikäli kilpailupaikka on yli 100 km päässä kotiosoitteesta)
 • Matkakorvauksia maksetaan 50 % verottajan hyväksymästä verottomasta kilometrikorvauksesta vähennettynä 100 km omavastuulla molempiin suuntiin.
 • Korvauskatto 2000 euroa

 

Joukkue SM – kilpailut, sekä muut henkilökohtaiset SM kilpailut erikseen sovittaessa.

 

 

SENIORIT

 

Senioreiden edustuspelaajat valitaan vuosittain hakemusten perusteella. Edustuspelaajia tuetaan alla lueteltujen kriteerien ja senioritoimikunnan budjetin puitteissa.

Tuen suuruuteen (ts. kilpailujen määrä ja useammalle Tourille osallistuminen) vaikuttaa myös pelaajan tavoitetaso. Pelaajan tavoitteen ollessa maajoukkueeseen pääsy EGA:n ja ESGA:n järjestämiin Euroopan mestaruuskilpailuihin voi myös tuen määrä olla suurempi. Seuran hallitus määrittää ne pelaajat, joilla on tämä status.

 

Korvauksia voi hakea osallistumisesta henkilökohtaisiin virallisiin SM-kilpailuihin sekä seuraaviin valtakunnallisiin Toureihin: Finish Senior Tour (FST) M50/N50, Haastajatour M50, M60/N60, M65, M70/N70, M75 ja M80.

 

Tukea maksetaan tositteita vastaan seuraavasti:

 • Kilpailumaksu ja matkustuskorvaukset.
 • Matkakorvauksia maksetaan 50 % verottajan hyväksymästä verottomasta kilometrikorvauksesta vähennettynä 100 km omavastuulla molempiin suuntiin.
 • SM-kilpailuissa yksi hotelliyö, enintään 50 euroa.
 • Korvauskatto 500 euroa. Mikäli kilpailijalla on realistinen mahdollisuus päästä Suomen maajoukkueeseen kilpailijan omassa kategoriassa voidaan hänelle korvata vielä 500 euroa. Yhteensä tällöin korvaus on maksimissaan 1000 euroa.

 

Tuen piiriin eivät kuulu: harjoituskierrokset, poletit, majoittuminen (pl yllä mainittu SM-majoitus), strokesaverit.

 

Seura EI korvaa kotikentällä järjestettyjen kilpailujen kustannuksia (pl joukkuemaksut).

 

SM-joukkuemaksut maksetaan niin monesta joukkueesta kuin seuran hallitus tai senioritoimikunta on antanut luvan ilmoittaa kilpailuun.

 

 

 

============================

 

Edustuspelaajahakemus

 

Hakemus Golf-Porrassalmi ry;n edustuspelaajaksi

 

 

Nimi

 

 

Osoite

 

 

Syntymävuosi

 

 

Mihin sarjaan aion osallistua, kategoria

 

 

Kirjoita tähän kaikki kisat joihin olet suunnitellut osallistuvasi.

 

 

Tasoitus kauden alkaessa

 

 

Mitkä ovat tavoitteeni kaudelle 2023?

 

 

Mitkä ovat tavoitteeni pidemmällä aikavälillä?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset