LähiTapiola Savo-Karjalan HIO jäsenillemme

26.06.2019

LähiTapiola Savo-Karjalan Hole In One- turva Golf-Porrassalmen jäsenille

LähiTapiola Savo-Karjala tarjoaa omille kotivakuutusasiakkailleen maksuttoman asiakasedun, Hole In One -turvan. Jotta asiakas saa tämän edun, hänen tulee ilmoittaa LähiTapiola Savo-Karjalaan, että on Golf-Porrassalmen jäsen ja haluaa edun voimaan.

Toimintaohjeet Hole in One –turvan hankintaan:

Ilmaisedun saa ottamalla yhteyttä LähiTapiola Savo-Karjalan asiakaspalveluun p. 015 744 3401 tai tulemalla käymään yhtiön lähimmässä toimistossa. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

Hole in One -turvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa Golf-Porrassalmen kentällä, kaikilla pelikierroksilla, myös virallisten kilpailujen ulkopuolella.

Vakuutuksesta korvataan vakuutuksenottajan lyömästä Hole-In-One lyönnistä aiheutuvat kohtuulliset juomakustannukset klubiravintolassa sinä päivänä kun Hole in One on tehty. Lyönnille on oltava todistaja.
Vakuutus ei kata Hole-In-One lyöntejä, jotka ovat syntyneet yksin pelatuilla kierroksilla. Enimmäiskorvausmäärä 500 €. Omavastuu 0 €.

Tämä etu on voimassa määräaikaisena asiakkaan omasta ilmoituksesta 31.12.2019 saakka.

LähiTapiola Savo-Karjalan henkilökunta neuvoo ja huolehtii turvan saamisessa. Turva myönnetään voimassaolevan kotivakuutuksen yhteyteen.

Turvan saamiseksi sinulla tulee olla LähiTapiola Savo-Karjalan uusi kotivakuutustuote.

Turva on voimassa sen jälkeen, kun vakuutuksenottaja on ilmoittanut haluavansa lisätä turvan kotivakuutukseensa. Saat postissa golfbagiisi tägin jossa Hole in One- turva on mainittu.

Vakuutusyhtiön toimintaohjeet pelaajalle, sinä päivänä kun Hole in one on tehty:

”Kerro  Golf-Porrassalmen klubilla, että olet LähiTapiola Savo-Karjalan asiakas ja sinulla on Hole in one -turva.
Täytä klubilla saamasi lomake ja anna se allekirjoitettuna henkilökunnalle.
Juomatarjoilukustannukset korvataan 500 euroon saakka sinä päivänä, kun Hole in one on tehty.
Klubiravintola laskuttaa suoraan kustannuksista LähiTapiola Savo-Karjalaa.
Jos et ole vielä asiakkaamme (LähiTapiola Savo-Karjala), tule käymään lähimmässä toimistossamme tai soita meille p. 015 744 3401 niin hoidamme vakuutusasiasi kuntoon. Samalla lunastat Hole in one -turvan itsellesi!”

Vakuutuksen myöntää LähiTapiola Savo-Karjala Keskinäinen Vakuutusyhtiö.

LähiTapiola Savo-Karjalalla on oikeus julkistaa holarin tehneen tiedot sivustollaan.

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

24.04.2024 Talkoot ke 24.4.2024 klo 17 (Tapahtuma)Pidämme muutamat kenttätalkoot kentän avaamisen jouduttamiseksi. Tule mukaan tapaamaan tuttuja ja päivittämään kuulumiset. Talkoissa saamme yhdessä paljon aikaan! Juomatarjoilu. Huom! Talkoisiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Muista myös Talkookisa 25.5.2024 mukana olleille!

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset