Lasten ja nuorten harjoittelu

15.11.2016

LASTEN JA NUORTEN HARJOITTELU, TALVI – KESÄ 2017

 

Lapsille ja nuorille järjestetään ohjattua valmennusta yhteistyössä Mikkelin Golfin ja Savon Golftiimin kanssa. Alempana nimettyihin ryhmiin osallistuvien juniorien toiminta kanavoidaan Mikkelin Nuorisogolfin kautta. Kesäkaudella 2017 järjestetään toimintaa myös ryhmiin kuulumattomille lapsille ja nuorille kysynnän mukaan.

Määrätietoinen valmennus tähtää taitojen karttumiseen pidemmällä aikavälillä ja kattaa sekä talven että kesän harjoittelun. Kilpailullisessa mielessä harjoittelevien nuorten valmennuksessa myös osallistuminen Tsemppitourille tai Aluetorille/FJT:lle on olennainen osa valmennusohjelmaa.

Vuoden 2017 ryhmät, ryhmien harjoitusajat ja kuukausimaksut ovat seuraavat:

  1. 13-21 vuotiaat Aluetourille ja Finnair Juniortourille tähtäävät nuoret. Harjoitukset kahdesti viikossa, talvikaudella keskiviikkoisin klo 19.30 – 21.00 ja lauantaisin klo 15.00 – 16.30. Maksut 80 €/kk.

 

  1. 9-12 vuotiaat Tsemppitourille tähtäävät nuoret. Harjoitukset kuten ryhmällä nro 1. Maksut talvikaudella 60 €/kk, kesäkaudella 80 €/kk.

 

  1. 5-8 vuotiaat, ”pikkujunnut”. Harjoitukset kerran viikossa, talvikaudella torstaisin klo 18.00 – 19.00. Maksut 30 €/kk.

 

  1. 9-16 vuotiaat, ”harrasteryhmä”. Harjoitukset talvikaudella kerran viikossa, sunnuntaisin klo 15.00 – 16.30, kesäkaudella kahdesti viikossa. Maksut talvikaudella 30 €/kk, kesäkaudella 50 €/kk.

Kaikissa ryhmissä varmennuksesta vastaa Savon Golftiimi valmentajina Jarno Hovila ja Leena Makkonen. Seurojen ohjaajat tukevat harjoittelua. Lasten ja nuorten vanhemmat ja huoltajat ovat edelleenkin tervetulleita osallistumaan toimintaan.

Ryhmissä 1 ja 2 edellytetään sitoutumista vuoden mittaiseen valmennusohjelmaan, ryhmissä 3 ja 4 sitoutuminen erikseen talvikaudelle (joulu-huhtikuu) ja kesäkaudelle (touko-syyskuu). Maksut peritään kaksi kertaa vuodessa. Seurat tukevat harjoittelua budjettiensa sallimissa rajoissa, jolloin maksut voivat olla pienempiäkin.

Ryhmissä 1 ja 2 harjoittelu alkaa keskiviikkona 23.11, ryhmässä 3 torstaina 1.12 ja ryhmässä 4 sunnuntaina 4.12.

Ilmoittautumiset ryhmiin:

jukka.royti@gmail.com

 

Ryhmät 1 ja 2 täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ryhmiin 3 ja 4 voi liittyä mukaan vielä myöhemminkin.

 

Lisätietoja myös osoitteesta www.mikkelinnuorisogolf.fi

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee GP:n toimintaa lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien kehittämiseksi 2500 eurolla. Seuratukiraha on myönnetty vuonna 2016 ja on vuoden mittainen hankeraha.

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset